Jump to content
MAINOS

HS: Lastensairaalalle miljoonalahjoitus OP-Pohjolalta


Pöllö

Recommended Posts

OP-Pohjola -ryhmä lähtee mukaan Helsinkiin rakennettavan lastensairaalan perustajalahjoittajaksi miljoonalla eurolla, kertoo Helsingin Sanomat. Aiemmin hankkeelle miljoonan ovat lahjoittaneet Hartwall ja Brita Maria Renlund Minne -säätiö. YLE Uutisten mukaan Jenny ja Antti Wihurin rahasto on lahjoittanut lastensairaalan tukiyhdistykselle 1,5 miljoonaa euroa.

 

Sairaalan suunnittelutyö on käynnissä, rakennustöihin pyritään noin vuoden päästä ja sairaalan tavoite olisi valmistua vuonna 2017. Tukiyhdistyksen tulisi kerätä yksityistä rahoitusta vielä yli 20 miljoonaa tavoitteena olevasta 30 miljoonasta euroasta, joten yksittäisten kansalaisten eurot ovat edelleen tarpeen.

 

Lue Helsingin Sanomien sivuilta aiheesta 9.10.2013 otsikolla "OP-Pohjola antaa miljoona euroa lastensairaalan rakentamiseen": http://www.hs.fi/kaupunki/OP-Pohjola+antaa+miljoona+euroa+lastensairaalan+rakentamiseen/a1381196167458 ja YLE Uutisten sivuilta "Uudelle lastensairaalalle ropisee jättilahjoituksia": http://yle.fi/uutiset/uudelle_lastensairaalalle_ropisee_jattilahjoituksia/6873126.

Jos potilas on sekavampi kuin meidän yksikössä hoitajansa, kuuluu potilas sairaalahoitoon...

Ylpeiksi jumalat tekevät ensin heidät, jotka jumalat haluavat tuhota.

Link to comment
Share on other sites

Guest Princess Sparkle

Sopisi sitten kai niillä rahoilla rakentaa kunnolla ja säästämättä niin ei olisi muutaman vuoden päästä homeessa niinku monet muut rakennukset.

Link to comment
Share on other sites

Tänään 11.10.2013 Helsingin Sanomat uutisoivat Olympiastadionin remontista seuraavaa. "Stadion-säätiö on keväästä lähtien kerännyt omaa lisärahoitusta Olympiastadionin jättiremonttia varten valtiolta ja Helsingin kaupungilta tulevan rahoituksen rinnalle.....Olympiastadionin remontin on määrä alkaa vuoden 2016 alussa, ja valmista pitäisi olla kolme vuotta myöhemmin, vuoden 2018 lopussa. Remontin hintalapuksi on määritelty noin 200 miljoonaa euroa, jotka tulevat puoliksi valtiolta ja Helsingin kaupungilta." 

 

Lähde: http://www.hs.fi/urheilu/Kysely+Olympiastadionin+remontti+teht%C3%A4v%C3%A4+vanhaa+kunnioittaen+ja+s%C3%A4ilytt%C3%A4en/a1381372383466

 

Valtion, Helsingin kaupungin ja yksityisen rahan käyttökohteita tuntuu siis olevan. Lastensairaalan rakentaminen kyllä ohittaa ainakin omassa priorisoinnissani Olympiastadionin korjauksen 100 - 0.   Lastensairaala on käytössä  vuoden jokaisena päivänä sairaiden lasten hoitoon. Koko stadionia taas käytetään muutamana viikkona vuodessa urheilu- ja yleisötapahtumiin. Stadion ei ole mikään "koko kansan" liikuntapaikka, jolla olisi edes suurta kansanterveydellistä merkitystä.  Kyllä stadionkin tarvitsee korjausta, mutta lastensairaala on oltava kunnossa ensin.

Link to comment
Share on other sites

Tai se v***** Guggenheim.

 

 Muutan ehkä Etelä-Amerikkaan ja haen tukea lumilinnojen rakenteluun sinne, jos näin tapahtuu.

 

Jessus siunaa, mitä pälliääliöitä tuolla menee vapaalla, ja vieläpä ilman hoitoa sekä diagnoosia.

carpe diem

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...