Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Pöllö

HS: Lastensairaalalle miljoonalahjoitus OP-Pohjolalta

Recommended Posts

Pöllö

OP-Pohjola -ryhmä lähtee mukaan Helsinkiin rakennettavan lastensairaalan perustajalahjoittajaksi miljoonalla eurolla, kertoo Helsingin Sanomat. Aiemmin hankkeelle miljoonan ovat lahjoittaneet Hartwall ja Brita Maria Renlund Minne -säätiö. YLE Uutisten mukaan Jenny ja Antti Wihurin rahasto on lahjoittanut lastensairaalan tukiyhdistykselle 1,5 miljoonaa euroa.

 

Sairaalan suunnittelutyö on käynnissä, rakennustöihin pyritään noin vuoden päästä ja sairaalan tavoite olisi valmistua vuonna 2017. Tukiyhdistyksen tulisi kerätä yksityistä rahoitusta vielä yli 20 miljoonaa tavoitteena olevasta 30 miljoonasta euroasta, joten yksittäisten kansalaisten eurot ovat edelleen tarpeen.

 

Lue Helsingin Sanomien sivuilta aiheesta 9.10.2013 otsikolla "OP-Pohjola antaa miljoona euroa lastensairaalan rakentamiseen": http://www.hs.fi/kaupunki/OP-Pohjola+antaa+miljoona+euroa+lastensairaalan+rakentamiseen/a1381196167458 ja YLE Uutisten sivuilta "Uudelle lastensairaalalle ropisee jättilahjoituksia": http://yle.fi/uutiset/uudelle_lastensairaalalle_ropisee_jattilahjoituksia/6873126.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Princess Sparkle

Sopisi sitten kai niillä rahoilla rakentaa kunnolla ja säästämättä niin ei olisi muutaman vuoden päästä homeessa niinku monet muut rakennukset.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
pekka

Tänään 11.10.2013 Helsingin Sanomat uutisoivat Olympiastadionin remontista seuraavaa. "Stadion-säätiö on keväästä lähtien kerännyt omaa lisärahoitusta Olympiastadionin jättiremonttia varten valtiolta ja Helsingin kaupungilta tulevan rahoituksen rinnalle.....Olympiastadionin remontin on määrä alkaa vuoden 2016 alussa, ja valmista pitäisi olla kolme vuotta myöhemmin, vuoden 2018 lopussa. Remontin hintalapuksi on määritelty noin 200 miljoonaa euroa, jotka tulevat puoliksi valtiolta ja Helsingin kaupungilta." 

 

Lähde: http://www.hs.fi/urheilu/Kysely+Olympiastadionin+remontti+teht%C3%A4v%C3%A4+vanhaa+kunnioittaen+ja+s%C3%A4ilytt%C3%A4en/a1381372383466

 

Valtion, Helsingin kaupungin ja yksityisen rahan käyttökohteita tuntuu siis olevan. Lastensairaalan rakentaminen kyllä ohittaa ainakin omassa priorisoinnissani Olympiastadionin korjauksen 100 - 0.   Lastensairaala on käytössä  vuoden jokaisena päivänä sairaiden lasten hoitoon. Koko stadionia taas käytetään muutamana viikkona vuodessa urheilu- ja yleisötapahtumiin. Stadion ei ole mikään "koko kansan" liikuntapaikka, jolla olisi edes suurta kansanterveydellistä merkitystä.  Kyllä stadionkin tarvitsee korjausta, mutta lastensairaala on oltava kunnossa ensin.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Keep the faith

Tai se v***** Guggenheim.

 

 Muutan ehkä Etelä-Amerikkaan ja haen tukea lumilinnojen rakenteluun sinne, jos näin tapahtuu.

 

Jessus siunaa, mitä pälliääliöitä tuolla menee vapaalla, ja vieläpä ilman hoitoa sekä diagnoosia.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×