Jump to content
Pöllö

Itä-Suomen yliopisto: Itä-Suomessa tutkitaan hoidon vaikuttavuutta

Recommended Posts

Pöllö

Itä-Suomessa on aloittanut toimintansa Hoidon vaikuttavuuden ja potilasturvallisuuden tutkimuskeskittymä. Kuopion kampukselle luodaan moniammatillinen tutkimuskeskittymä, johon on perustettu myös ensimmäinen potilasturvallisuuden professuuri Suomessa. Keskittymä pyrkii tuottamaan näyttöön perustuvaa tutkimustietoa, jolla voidaan tehostaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja päätöksentekoa, löytämään toimijoille mahdollisuuksia taloudellisempaan ja potilasturvallisempaan palveluiden tuottamiseen ja osallistumaan maisteri- ja tohtorikoulutukseen.

 

Keskittymässä ovat mukana Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden, yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnat, Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri ja Kuopion kaupunki, sekä yhteistyökumppaneina paikallisia lääkealan, sosiaali- ja terveyshuollon toimijoita sekä Fimea, Sosiaali- ja terveysministeriö ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

 

Lue lisää Itä-Suomen Yliopiston tiedotteesta "Hoidon vaikuttavuuden ja potilasturvallisuuden tutkimuskeskittymä aloitti toimintansa" 17.9.2013: http://www.uef.fi/fi/uutiset/-/asset_publisher/mm5chLRl4bhi/content/hoidon-vaikuttavuuden-ja-potilasturvallisuuden-tutkimuskeskittyma-aloitti-toimintansa?redirect=http%3A%2F%2Fwww.uef.fi%2Ffi%2Fuutiset%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_mm5chLRl4bhi%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-2%26p_p_col_pos%3D1%26p_p_col_count%3D2.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.