Jump to content
MAINOS

Itä-Suomen yliopisto: Itä-Suomessa tutkitaan hoidon vaikuttavuutta


Pöllö

Recommended Posts

Itä-Suomessa on aloittanut toimintansa Hoidon vaikuttavuuden ja potilasturvallisuuden tutkimuskeskittymä. Kuopion kampukselle luodaan moniammatillinen tutkimuskeskittymä, johon on perustettu myös ensimmäinen potilasturvallisuuden professuuri Suomessa. Keskittymä pyrkii tuottamaan näyttöön perustuvaa tutkimustietoa, jolla voidaan tehostaa sosiaali- ja terveydenhuollon toimintaa ja päätöksentekoa, löytämään toimijoille mahdollisuuksia taloudellisempaan ja potilasturvallisempaan palveluiden tuottamiseen ja osallistumaan maisteri- ja tohtorikoulutukseen.

 

Keskittymässä ovat mukana Itä-Suomen yliopiston terveystieteiden, yhteiskuntatieteiden ja kauppatieteiden tiedekunnat, Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri ja Kuopion kaupunki, sekä yhteistyökumppaneina paikallisia lääkealan, sosiaali- ja terveyshuollon toimijoita sekä Fimea, Sosiaali- ja terveysministeriö ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.

 

Lue lisää Itä-Suomen Yliopiston tiedotteesta "Hoidon vaikuttavuuden ja potilasturvallisuuden tutkimuskeskittymä aloitti toimintansa" 17.9.2013: http://www.uef.fi/fi/uutiset/-/asset_publisher/mm5chLRl4bhi/content/hoidon-vaikuttavuuden-ja-potilasturvallisuuden-tutkimuskeskittyma-aloitti-toimintansa?redirect=http%3A%2F%2Fwww.uef.fi%2Ffi%2Fuutiset%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_mm5chLRl4bhi%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-2%26p_p_col_pos%3D1%26p_p_col_count%3D2.

Jos potilas on sekavampi kuin meidän yksikössä hoitajansa, kuuluu potilas sairaalahoitoon...

Ylpeiksi jumalat tekevät ensin heidät, jotka jumalat haluavat tuhota.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...