Jump to content
MAINOS

TTL: Panostus henkilöstön terveyteen lisää tuottavuutta


Pöllö

Recommended Posts

Yritysten etsiessä keinoja tuloksen parantamiseen tulisi muistaa panostaminen henkilöstön terveyteen ja hyvinvointiin, muistuttaa Työterveyslaitos (TTL). Useissa kansainvälisissä tutkimuksissa on osoitettu erilaisten terveydenedistämisohjelmien näkyvän yrityksen tuloksessa jo muutaman vuoden ohjelman jälkeen, kertoo Emile Tompa Kanadasta. 65 - 85 prosenttia kehittämisohjelmista tuottaa positiivisia tuloksia. Henkilöpääoma (human capital) on avainasemassa tuottavuutta, kansantuloa ja elintasoa kasvatettaessa, kertoo Tompa. Nykyisin terveys ja hyvinvointi nähdään yhä tärkeämpänä osana henkilöpääomaa.

 

Helsingissä konferenssissa esitetyt tulokset liittyvät mm. terveyden edistämiseen, sairauspoissaolojen hallintaan, työkyvyttömyyden ehkäisyyn ja ergonomiaan. Nuorten mielenterveyttä parantavat toimet säästävät myös runsaasti yhteiskunnan varoja, jatkaa professori Guy Ahonen. Terveydenedistämistoimia suunnataan eniten tuki- ja liikuntaelinsairauksiin. Erilaisia toimia tarvitaan hyvinvoinnin ja elinkeinoelämän kilpailukyvyn varmistamiseksi.

 

Työterveyslaitoksen järjestämässä Work Well-being and Wealth -konferenssissa Helsingissä on 26.-28.8.2013 esitelty työurien jatkamiseen, työhyvinvointiin ja tuottavuuteen liittyvää tietoa.€ Lue lisää TTL:n tiedotteesta 39/2013 "Panostus henkiöstön terveyteen lisää tuottavuutta, osoittavat kansainväliset tutkimukset" 26.8.2013: http://www.ttl.fi/fi/tiedotteet/Sivut/tiedote_392013.aspx.

Jos potilas on sekavampi kuin meidän yksikössä hoitajansa, kuuluu potilas sairaalahoitoon...

Ylpeiksi jumalat tekevät ensin heidät, jotka jumalat haluavat tuhota.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...