Jump to content
MAINOS

Teatterilta ja yksityishenkilöltä isoja lahjoituksia lastensairaaloille


Pöllö

Recommended Posts

Kansallisteatteri on päättänyt lahjoittaa Kirsikkapuisto -näytöksen lipputuloja uudelle lastensairaalalle. Teatteri lahjoittaa Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle kaikki em. näytöksen marraskuun 6. päivän lipputulot. Kansallisteatterin pääjohtaja Mika Myllyaho kommentoi teatteritaiteen olevan suuri ajatusten, tunteiden ja kokemusten välittäjä, ja aikuisten tehtävä on pitää lasten puolta. Kansallisteatteri kokee suurta iloa ja ylpeyttä osallistuessaan uuden lastensairaalan talkootöihin. Myllyaho haastaa samalla kaikki suomalaiset teatterit tukemaan hanketta. Asiasta kertoi HS.fi.

 

Savon Sanomat kertoo KYS:n lastenklinikan saaneen peräti 250 000 euron testamenttilahjoituksen vesantolaiselta maanviljelijäpariskunta Kyösti ja Siiri Laitiselta. Testamentin toimeenpanija Matti Laitinen kertoo sairaiden lasten asioiden olleen lahjoittajille erityisen tärkeitä. Lahjoitusta pidetään erittäin merkittävänä, ja sillä aikaistetaan kiireellisiä laitehankintoja.

 

Lue lisää Helsingin Sanomista: http://www.hs.fi/kulttuuri/Kansallisteatteri+antaa+Kirsikkapuisto-n%C3%A4yt%C3%B6ksen+lipputuloja+uudelle+Lastensairaalle/a1377654485131 ja Savon Sanomista: http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/kysin-lastenklinikalle-2000-luvun-suurin-lahjoitus/1368793.

Jos potilas on sekavampi kuin meidän yksikössä hoitajansa, kuuluu potilas sairaalahoitoon...

Ylpeiksi jumalat tekevät ensin heidät, jotka jumalat haluavat tuhota.

Link to comment
Share on other sites

Tuohon uutiseen ei voi kuin todeta, että vielä on tahoja, joilla on arvot kohdallaan ja kykyä yrittää tehdä asioille jotain. Hienoa!   :peukku:

 

Toivottavasti mm. muut teatterit vastaavat haasteeseen ja moni muukin erilaisten alojen toimija keksii oman tapansa auttaa. Ja kyyllä, kyllähän yhteiskunnan tulisi olla se ensisijainen lastensairaalan rahoittaja... Oma näkemys on, että jos lasten ja nuorten hyvinvoinnista tingitään, niin sitä laskua maksetaan paljon ja pitkään...

Jos potilas on sekavampi kuin meidän yksikössä hoitajansa, kuuluu potilas sairaalahoitoon...

Ylpeiksi jumalat tekevät ensin heidät, jotka jumalat haluavat tuhota.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...