Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Pöllö

TS: Päihderiippuvuus lisääntyy hoitoalalla

Recommended Posts

Pöllö

Turun Sanomat kirjoittaa 23.8.2013 päihderiippuvuuden lisääntyvän hoitoalalla. Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontaviraston mukaan jo valmiiksi päihdeongelmaisia päätyy hoitoalan koulutukseen ja potilastyöhön. Valviran mukaan ongelmallinen ryhmä on erityisesti lähihoitajat. TS:n mukaan Suomen lähi- ja perushoitajaliitto SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola toivookin pari vuotta sitten lopetettujen soveltuvuuskokeiden ottamisen opiskelijavalinnassa jälleen käyttöön.

 

Lue lisää Turun Sanomista: http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/525938/Hoitajaoppiin+paatyy+paihderiippuvaisia.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Julma

"No niin oonki ottanu, mitä sitte?! En mä oo mikään jumala! Mä oon hoitaja!"

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Kristalliprinsessa

Kuuntelin radiosta tuota uutista juuri, kun olin matkalla kauppaan ja Alkoon ennen iltavuoroa. Tietysti ostin juomat valmiiksi viikonlopulle, eikä minulla ole tapana käydä viihteellä kuin kerran pari kuukaudessa ja silloinkin niin ettei seuraavana päivänä ole työvuoroa. Kovin koominen tilanne se silti oli. 

 

Eiköhän työyhteisö havaitse päihderiippuvaisen työntekijän / opiskelijan ja ota asiaa esille joko asianomaisen, opettajan tai esimiehen kanssa. Näin minä ainakin tekisin. Kun asia on otettu puheeksi, avun etsiminen on helpompaa.

 

 

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×