Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Jansku1974

Tähänkö ollaan menemässä?

Recommended Posts

Jansku1974

Kolmen viikon ikäinen sairas vauva käännytettiin pois terveysasemalta pääkaupunkiseudulla, koska vauvalla ei ollut oleskelulupaa. Tapauksesta kertoo Lääkärilehti.

Englantia puhuvat vanhemmat olivat menneet yksityisen lastenlääkärin vastaanotolle sairaan kolmen viikon ikäisen vauvansa kanssa. Vauvalla todettiin vakava hengitysvaikeus, ja hänet lähetettiin välittömästi jatkotutkimuksiin ja hoitoon Lastenklinikalle Helsinkiin.

Samalla kävi kuitenkin ilmi, että vanhemmat olivat käyneet jo aiemmin lähiterveysasemallaan hakemassa apua vauvalle. Vauvan isän mukaan heitä ei oltu otettu vastaan, koska vauvalla ei ollut oleskelulupaa.

Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysvirasto on kesällä muistuttanut henkilökuntaansa ohjeistuksesta, että ulkomaalaisilta asiakkailta pitäisi pyytää oleskelulupaa nähtäväksi. oleskeluluvan pyytäminen liittyy kuitenkin laskutukseen, ei hoitoon pääsyyn.

Vauva sai Lastenklinikalla kolme vuorokautta ylipainehoitoa.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
-VF-

Tätä kansa haluaa. Viime aikoina kun on puhuttu paperittomien sairaanhoidosta, niin kommentit ovat olleet sitä luokkaa, että maasta pois ja niitä ei tarvitse hoitaa. Paperittomien hoitoa kannattavat leimataan vihervasemmistolaisiksi hyysäreiksi.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×