Jump to content
MAINOS

Pankit luottavat hoitajien maksukykyyn


Reportteri

Recommended Posts

Terveydenhoitoalalla lainan voi saada, vaikka työsuhde olisi määräaikainen, uutisoi Taloussanomat. Yliopiston tutkijat, opettajat ja sairaanhoitajat katsotaan turvallisiksi ammateiksi lainanhakumarkkinoilla. Niissä ammateissa työskennellään usein määräaikaisissa työsuhteissa, joiden jatkumista voidaan pitää todennäköisenä. 

 

– Jos opettajalla tai sairaanhoitajalla on ollut 3–4 vuotta määräaikaista työsopimusta pätkissä, laskemme kyllä, että työt jatkuvat. Muilla aloilla emme uskalla määräaikaisen työsuhteen pohjalta lähteä mukaan asuntorahoitukseen, toteaa Suur-Savon Osuuspankin rahoituspäällikkö Pirre Pilhjerta Taloussanomille.

 

Lähde: taloussanomat.fi

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Jep. Useampikin kollega on todennut, ettei pankissa oltu lainaa hakiessa ollenkaan huolissaan töiden määräaikaisuudesta, kun ilmoitti ammatikseen hoitsun.

Tämä mielipide tai kommentti on yksityishenkilön antama eikä välttämättä edusta työnantajani, minkään yhteistyökumppanini, ammattiliittoni tai puolueeni kantaa.

Link to comment
Share on other sites

Ilmeisesti käytännöt vaihtelevat pankeittain tai ajat ovat muuttuneet parissa vuodessa. Itselläni oli pari vuotta sitten vakituisen toimen koeaikaa  jäljellä pari kuukautta enkä saanut sen vuoksi parin tonnin lainaa. Voihan tietysti olla, että katsoivat minut muuten maksukyvyttömäksi ja keksivät koeajan vain tekosyyksi :rolleyes:

"Tender Loving Care"

Link to comment
Share on other sites

Itse aloitin tammikuussa 2012 vakiduunissa (koeaika 4kk), pankinpaperit kirjoitettiin jo joulukuussa kun olin vielä opiskelija... Asuntolainasta kyse.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...