Jump to content
MAINOS

Pankit luottavat hoitajien maksukykyyn


Reportteri

Recommended Posts

Terveydenhoitoalalla lainan voi saada, vaikka työsuhde olisi määräaikainen, uutisoi Taloussanomat. Yliopiston tutkijat, opettajat ja sairaanhoitajat katsotaan turvallisiksi ammateiksi lainanhakumarkkinoilla. Niissä ammateissa työskennellään usein määräaikaisissa työsuhteissa, joiden jatkumista voidaan pitää todennäköisenä. 

 

– Jos opettajalla tai sairaanhoitajalla on ollut 3–4 vuotta määräaikaista työsopimusta pätkissä, laskemme kyllä, että työt jatkuvat. Muilla aloilla emme uskalla määräaikaisen työsuhteen pohjalta lähteä mukaan asuntorahoitukseen, toteaa Suur-Savon Osuuspankin rahoituspäällikkö Pirre Pilhjerta Taloussanomille.

 

Lähde: taloussanomat.fi

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Jep. Useampikin kollega on todennut, ettei pankissa oltu lainaa hakiessa ollenkaan huolissaan töiden määräaikaisuudesta, kun ilmoitti ammatikseen hoitsun.

Tämä mielipide tai kommentti on yksityishenkilön antama eikä välttämättä edusta työnantajani, minkään yhteistyökumppanini, ammattiliittoni tai puolueeni kantaa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Ilmeisesti käytännöt vaihtelevat pankeittain tai ajat ovat muuttuneet parissa vuodessa. Itselläni oli pari vuotta sitten vakituisen toimen koeaikaa  jäljellä pari kuukautta enkä saanut sen vuoksi parin tonnin lainaa. Voihan tietysti olla, että katsoivat minut muuten maksukyvyttömäksi ja keksivät koeajan vain tekosyyksi :rolleyes:

"Tender Loving Care"

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Itse aloitin tammikuussa 2012 vakiduunissa (koeaika 4kk), pankinpaperit kirjoitettiin jo joulukuussa kun olin vielä opiskelija... Asuntolainasta kyse.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...