Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Reportteri

Helsinkiläiselle Anna Blubaumille lähihoitajuuden MM-hopeaa

Recommended Posts

Reportteri
annab.jpgHYKSin Meilahden sairaalassa työskentelevä Anna Blubaum on sijoittunut hopealle kansainvälisessä Worldskills kilpailuissa lähihoitajasarjassa. WorldSkills Leipzig 2013:ssa kisattiin 46 lajissa, jotka edustivat laajasti ammatillisen koulutuksen aloja. Tapahtuma kokosi yhteen peräti tuhat kilpailijaa 50 eri maasta ympäri maailmaa. Suomesta matkusti kilpailuihin suuri joukkue. TeamFinland 2013:n 43 parikymppistä nuorta kisasivat yhteensä 38 lajissa; osa lajeista on pari- ja tiimilajeja, suurin osa yksilölajeja. Kilpailijat olivat valikoituneet mukaan ammattioppilaitoksissa järjestetyn valmennuksen kautta, osoittamalla erityistä motivaatiota ja kiinnostusta omaa ammattiaan kohtaan.

Oli vähällä, ettei nyt 22-vuotias Anna jättänyt aikanaan lähihoitajaopintojaan Stadin ammattiopistossa kesken. Kun haastetta kaipaava opiskelija kuuli mahdollisuudesta hakeutua osana opintoja järjestettyyn ammattitaitovalmennukseen ja päästä sitä kautta kilpailemaan osaamisessaan kansainvälisellä tasolla, opiskelu alkoi motivoida kunnianhimoista nuorta naista uudella tavalla. Oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneen ja paikastaan maajoukkueessa ylpeän kilpailijan toivotaan omalla esimerkillään innostavan muita nuoria työvoimapulan vaivaamalle alalle.
 
Hoitajat.net onnittelee Annaa upeasta saavutuksesta!
Kuva: Skills Finland

LISÄTIETOJA
Tiedote: Suomelle kuusi mitalia ammattitaidon MM-kilpailusta
Kuva Annasta kisapaikalla
www.worldskills.org

Share this post


Link to post
Share on other sites
Söppe

Isot onnittelut!

Share this post


Link to post
Share on other sites
OldOne

Onnea upeasta saavutuksesta!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Airi Sankala

Onnea, olet voittosi arvoinen. Koin sen jo potilaanasi helmikuussa 2013 :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pernasoppa

Kait Anni nyt saa neuvotella palkkansa ja työehtonsa uusiks, kun on kuiteski maailman toiseks paras lähäri (ja Suomen paras sillä mittaril)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...