Jump to content

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Reportteri

Toimittaja: Lastenhoitajilla ei ole varaa keskinäiseen rupatteluun

Recommended Posts

Reportteri

Lastenhoitajilla ei ole varaa keskinäiseen rupatteluun, toteaa Savon Sanomien toimittaja Soili Väisänen kirjoituksessaan. Toimittaja kertoo käyneensä leikkipuistossa, jossa perhepäivähoitajat olivat rupatelleet keskenään muun muassa kesän suunnitelmista. Väisäsen pelkona on, että keskustelun takia lapsia ei ehditä seuraamaan herpaantumatta, jolloin tapaturmien riski kasvaa. 

 

- Hoitaja on töissä lapsia varten, ei seuraa kollegoille pitämässä, toteaa Väisänen. 

 

Lue koko kirjoitus Savon Sanomista: http://www.savonsanomat.fi/mielipide/artikkelit/hoitotati-rupattelee-nyt/1342968

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Keep the faith

Mä en ymmärrä, miten olin reilu 7,5v kotiäitinä ja menin sitten pahuuttani vielä juttelemaan toisille äideille. Sillä seurauksella, että muksut sai kasvaa kotona ja tutuissa ympyröissä, me jaksoimme vertaistuen avulla vuodesta toiseen äiteinä ja vieläpä samassa leikkipuistossa eikä mukulat loistaneet loukkaantumistilastoissa sen ihmeemmin.

 

Oli toi Savon Sanomien teksti joku vitsi, olihan?

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Melinda

Ei käynyt kirjoittajalla mielessä, että päiväkodin tädit yleensä juttelevat juurikin niistä lapsista! Jotakin kautta iltavuorolaisenkin nimittäin olisi hyvä tietää, onko kaikkien lasten aamu mennyt hyvin, kuinka on aamupala maistunut ja hakeeko jotakuta tänään mummo tai kummisetä.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras: Kaarina Hurme

Kyllä työhönsä omistautunut perhepäivähoitaja katsoo lastensa perään leikkipuistossa, vaikka jutteleekin kollegojensa kanssa !!!!  Mistä sitä muuten saisi tukea ja uusia ideoita omaan työhönsä, kun muuten tehdään työtä yksin kotona  !!!!

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×
×
  • Luo uusi...