Jump to content
MAINOS

Toimittaja: Lastenhoitajilla ei ole varaa keskinäiseen rupatteluun


Reportteri

Recommended Posts

Lastenhoitajilla ei ole varaa keskinäiseen rupatteluun, toteaa Savon Sanomien toimittaja Soili Väisänen kirjoituksessaan. Toimittaja kertoo käyneensä leikkipuistossa, jossa perhepäivähoitajat olivat rupatelleet keskenään muun muassa kesän suunnitelmista. Väisäsen pelkona on, että keskustelun takia lapsia ei ehditä seuraamaan herpaantumatta, jolloin tapaturmien riski kasvaa. 

 

- Hoitaja on töissä lapsia varten, ei seuraa kollegoille pitämässä, toteaa Väisänen. 

 

Lue koko kirjoitus Savon Sanomista: http://www.savonsanomat.fi/mielipide/artikkelit/hoitotati-rupattelee-nyt/1342968

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Mä en ymmärrä, miten olin reilu 7,5v kotiäitinä ja menin sitten pahuuttani vielä juttelemaan toisille äideille. Sillä seurauksella, että muksut sai kasvaa kotona ja tutuissa ympyröissä, me jaksoimme vertaistuen avulla vuodesta toiseen äiteinä ja vieläpä samassa leikkipuistossa eikä mukulat loistaneet loukkaantumistilastoissa sen ihmeemmin.

 

Oli toi Savon Sanomien teksti joku vitsi, olihan?

carpe diem

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Ei käynyt kirjoittajalla mielessä, että päiväkodin tädit yleensä juttelevat juurikin niistä lapsista! Jotakin kautta iltavuorolaisenkin nimittäin olisi hyvä tietää, onko kaikkien lasten aamu mennyt hyvin, kuinka on aamupala maistunut ja hakeeko jotakuta tänään mummo tai kummisetä.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Vieras: Kaarina Hurme

Kyllä työhönsä omistautunut perhepäivähoitaja katsoo lastensa perään leikkipuistossa, vaikka jutteleekin kollegojensa kanssa !!!!  Mistä sitä muuten saisi tukea ja uusia ideoita omaan työhönsä, kun muuten tehdään työtä yksin kotona  !!!!

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...