Jump to content
kepa

Salon sairaankuljetus ky:n joutsen laulu alkaa olla lopuillaan

Recommended Posts

kepa

Moikka

 

Tälläkin foorumilla on Salon sairaankuljetus esiintynyt muutamaan otteeseen. Juuri koskaan ei kyseessä olevasta firmasta ole kaikunut mitään positiivista. Mol.fi:ssä on ollut viimeiset vuodet lähes katkeamaton haku päällä. Ovat kyytimiestentietotoimiston mukaan olleet tasaisin väliajoin olleet selvitystilassa. Kerrankin on esittää positiivisia uutisia. Nyt ovat saiiraanhoitopiirin nettisivujen mukaan  lopettamassa omasta tahdostaan  http://tinyurl.com/p5hpj8t . Tässä on monia voittajia. Suurimpia voittajia ovat työntekijät, joiden työolot paranevat takuuvarmasti. Toisena on Salon kaupungin asukkaat, jotka saavat vastaisuudessa kotiinsa ambulanssin, joka kestää koko matkan eli kokonaisuudessa laadun toivotaan paranevan. 

 

R.I.P Salon sairaankuljetus ky

kaipaamaan jäävät ...

 

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
-VF-

Hänen mukaansa yritys on alkuvuoden jälkeen tehnyt 30 000–35 000 euroa tappiota kuukaudessa. Syyksi hän kertoo työtuomioistuimen antaman päätöksen ajovuorolistoista ja ylitöistä, jotka nostivat yritykselle aiheutuvia kuluja merkittävästi.

Onhan se tietysti ihan kamalaa, että firma menee nurin kun lainvastaisesta toiminnasta jää kiinni ja joutuu maksamaan työntekijöille sen mitä pitää.

  • Tykkää 2

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
TexWiller

Onhan se joo. Kuinkahan monta tessiä Tehykin on kymmenien vuosien aikana neuvotellut ja aina on tämä kohta ollut ok. Merkillistä muuten, että kvtes antaa samalle asialle myöden ja sitä jopa käytetään, niin shp kuin pelatkin.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Olet jättämässä kommenttia vieraana. Jos sinulla on tunnus, kirjaudu sisään.
Vastaa aiheeseen...

×   Lisäsit muotoiltua sisältöä.   Restore formatting

  Only 75 emoticons maximum are allowed.

×   Linkkisi on upotettu automaattisesti..   Näytä pelkkä linkki.

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.