Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kepa

Salon sairaankuljetus ky:n joutsen laulu alkaa olla lopuillaan

Recommended Posts

kepa

Moikka

 

Tälläkin foorumilla on Salon sairaankuljetus esiintynyt muutamaan otteeseen. Juuri koskaan ei kyseessä olevasta firmasta ole kaikunut mitään positiivista. Mol.fi:ssä on ollut viimeiset vuodet lähes katkeamaton haku päällä. Ovat kyytimiestentietotoimiston mukaan olleet tasaisin väliajoin olleet selvitystilassa. Kerrankin on esittää positiivisia uutisia. Nyt ovat saiiraanhoitopiirin nettisivujen mukaan  lopettamassa omasta tahdostaan  http://tinyurl.com/p5hpj8t . Tässä on monia voittajia. Suurimpia voittajia ovat työntekijät, joiden työolot paranevat takuuvarmasti. Toisena on Salon kaupungin asukkaat, jotka saavat vastaisuudessa kotiinsa ambulanssin, joka kestää koko matkan eli kokonaisuudessa laadun toivotaan paranevan. 

 

R.I.P Salon sairaankuljetus ky

kaipaamaan jäävät ...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
-VF-

Hänen mukaansa yritys on alkuvuoden jälkeen tehnyt 30 000–35 000 euroa tappiota kuukaudessa. Syyksi hän kertoo työtuomioistuimen antaman päätöksen ajovuorolistoista ja ylitöistä, jotka nostivat yritykselle aiheutuvia kuluja merkittävästi.

Onhan se tietysti ihan kamalaa, että firma menee nurin kun lainvastaisesta toiminnasta jää kiinni ja joutuu maksamaan työntekijöille sen mitä pitää.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TexWiller

Onhan se joo. Kuinkahan monta tessiä Tehykin on kymmenien vuosien aikana neuvotellut ja aina on tämä kohta ollut ok. Merkillistä muuten, että kvtes antaa samalle asialle myöden ja sitä jopa käytetään, niin shp kuin pelatkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...