Jump to content
MAINOS

Salon sairaankuljetus ky:n joutsen laulu alkaa olla lopuillaan


kepa

Recommended Posts

Moikka

 

Tälläkin foorumilla on Salon sairaankuljetus esiintynyt muutamaan otteeseen. Juuri koskaan ei kyseessä olevasta firmasta ole kaikunut mitään positiivista. Mol.fi:ssä on ollut viimeiset vuodet lähes katkeamaton haku päällä. Ovat kyytimiestentietotoimiston mukaan olleet tasaisin väliajoin olleet selvitystilassa. Kerrankin on esittää positiivisia uutisia. Nyt ovat saiiraanhoitopiirin nettisivujen mukaan  lopettamassa omasta tahdostaan  http://tinyurl.com/p5hpj8t . Tässä on monia voittajia. Suurimpia voittajia ovat työntekijät, joiden työolot paranevat takuuvarmasti. Toisena on Salon kaupungin asukkaat, jotka saavat vastaisuudessa kotiinsa ambulanssin, joka kestää koko matkan eli kokonaisuudessa laadun toivotaan paranevan. 

 

R.I.P Salon sairaankuljetus ky

kaipaamaan jäävät ...

 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 3 viikkoa myöhemmin...
MAINOS
  • 2 kuukautta myöhemmin...

Melko yleisenä tunneälyn määritelmänä voidaan pitää tiedon puutetta yhdistettynä kyvyttömyyteen ja siitä johtuvaan haluttomuuteen tehdä loogisia johtopäätöksiä.

Soveltuvin osin voidaan tunneälynä pitää myös sitä, että älyää anoppinsa hautajaisissa olla viheltelemättä.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Hänen mukaansa yritys on alkuvuoden jälkeen tehnyt 30 000–35 000 euroa tappiota kuukaudessa. Syyksi hän kertoo työtuomioistuimen antaman päätöksen ajovuorolistoista ja ylitöistä, jotka nostivat yritykselle aiheutuvia kuluja merkittävästi.

Onhan se tietysti ihan kamalaa, että firma menee nurin kun lainvastaisesta toiminnasta jää kiinni ja joutuu maksamaan työntekijöille sen mitä pitää.

Failure is always an option

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Onhan se joo. Kuinkahan monta tessiä Tehykin on kymmenien vuosien aikana neuvotellut ja aina on tämä kohta ollut ok. Merkillistä muuten, että kvtes antaa samalle asialle myöden ja sitä jopa käytetään, niin shp kuin pelatkin.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...