Jump to content
MAINOS

Lääkäri kyykytti abortin hakijaa


Reportteri

Recommended Posts

Helsinkiläisnainen joutui aborttia hakiessaan lääkärin tylyttämäksi. Vastaanottokäynnillä otetuista ultraäänikuvista selvisi, että nainen oli kuudennella viikolla raskaana. Lääkäri nosti kuvat potilaan kasvojen eteen, rypisti ne ja tiputti pöydälle ilmoittaen potilaalle, ettei hän kuvilla mitään tekisikään, kun on tämän valinnan tehnyt. Lääkärin outo käytös jatkui läpi vastaanottokäynnin. Vastaanoton lopuksi lääkäri totesi potilaalle, että kortsuahan ne kaikki väittävät käyttäneensä, kun eivät kehtaa kertoa, että ehkäisy unohtui kokonaan. Oudosta tapahtumaketjusta kertoo MTV3 http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2013/04/1737348/laakari-tylytti-abortin-hakijaa---rutisti-ultraaanikuvat-ja-vihjaili

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Ihan oikein kyykytetty!

Sun etiikka ja ammattitaito kuulostaa olevan tasolla joka ei sovi hoitoalalle. Suosittelen vahvasti töitä joissa et joudu kosketuksiin toisten ihmisten kanssa.

 

Jokainen joka hoitoallle ryhtyy, olipa hän sitten aikomassa lääkäriksi, sairaanhoitajaksi, psykologiksi tai vaikappa toimintaterapeutiksi, tietää joutuvansa kohtaamaan ihmisiä jotka toimivat vastoin yleistä tai omaa moraalia ja eettisiä periaatteita. Jos ei kykene hoitotyöhön tämänkaltaisten henkilöiden parissa mm. abortin tehneen, rattijuopon, puukottajan tai nuoren huumeiden käyttäjän, on hakeuduttava muulle alalle.

 

Hyväksyä ei tarvitse (  sitä ei näytetä ulospäin) mutta jokainen tulee hoitaa tasa-arvoisesti, ihmisyyttä arvostaen ja hoitotyön eettisiä periaatteita noudattaen. Omat mielipiteet, asenteet ja kannat on tungettava työpuvun taskuun ja pidettävä erillään hoitotyöstä. Se on sitä ammattillisuutta.

Link to comment
Share on other sites

Tänne ajankohtaisiin pystyy nykyään kirjoittamaan myös satunnaiset vierailijat, eli näihin provoihin kannattaa suhtautua sen mukaan.

Link to comment
Share on other sites

Guest LiisaKangas

On täysin moraalitonta kommentoida naista, joka valinnan on tehnyt. Voihan seolla vaikka raiskaus, elämäntilanteen muutos tai järjen sana siitä, ettei ole valmis huolehtimaan jälkeläisestä. Kortsujutut voi jättää omaan arvoonsa. Päätös on naišen oma ja lääkärille hän meni sen takia, että halusi sen alkion kasvamasta pois sisältänsä.

Link to comment
Share on other sites

Guest hohhoh

Päähänkösniitä pitäs taputella ja kehua että hyvä hyä ku teit päätöksen. Ois voinu miettii enne haarojen aukasemista että mitä siitä voi seurata. Se nainenois varmaan sanonu jos ois kysees ollu raiskaus. Jos lääkäri ei tao järkee näitten "oho tulin vahingossa raskaaks" päähän, niin kuka sitte. Kohta ollaan ku vasikat laitumella jonottamassa abortteja jos niitä ruettas ilomielin jahyväksyttävästi tekemään.  Tottakai raiskaustapauksessa se on vähintäänkin inhimillistä, mutta kyllä siihen abortin tekoonki pitkäs olla joku selvitys että miks ihan oikeesti haluaa abortin. Jos syy ei oo pätevä, esim en jaksa kasvattaa, niin pakko adoptio. Ois monta lapsetonta perhettä.

Link to comment
Share on other sites

Ois voinu miettii enne haarojen aukasemista että mitä siitä voi seurata.

Voi sitä mies parkaa, jonka tämä ihmishirviö oli pakottanut painamaan paljaalla, noinkohan nukkuu enää öitään kunnolla.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...