Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Reportteri

Asetuksella lisää hoitajia neuvoloihin

Recommended Posts

Reportteri

Moni kunta on palkannut lisää työntekijöitä neuvoloihin ja kouluterveydenhuoltoon viime vuosina. Syynä on vajaat neljä vuotta sitten säädetty neuvola-asetus. Esimerkiksi Rovaniemen kaupunki on palkannut neljä, Sodankylän kunta kaksi ja Kittilän kunta kaksi työntekijää lisää asetuksen määräysten täyttämiseksi.

Neuvola-asetus koskee neuvolatoiminnan lisäksi koulu-ja opiskeluterveydenhuoltoa sekä lasten ja nuorten ehkäisevää suun terveydenhuoltoa. Asetuksen määräaikaisia terveystarkastuksia koskevat säännökset tulivat voimaan vuoden 2011 alussa.

http://yle.fi/uutiset/asetus_toi_lisaa_hoitajia_neuvoloihin/6536272

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Pöllö

Jotenkin koen varsin positiiviseksi tuon uutisen, kun lasten terveydenhuolto erityisesti koulumaailmassa on tuntunut olevan aliresursoitu, mutta hirmuisen tärkeä tontti kasvavan ihmisen tulevaisuuden kannalta. Rivien välistä tietty voi lukea sitten, miten aikaa menee tietynlaisiin rutiineihin, toisaalta systemaattisuus ei aina ole ihan huono asia. Mutta kysytään suoraan tekijöiltä, miten Teistä tuntuu siellä kentällä, miten hyvin homma toimii? Resursseja tarpeeksi? Menevätkö oikeisiin asioihin?

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×