Jump to content
MAINOS

Ruotsi: onko yhtään välitysfirmaa enää olemassa?


Vieras: hankot

Recommended Posts

Haluaisin taas Ruotsiin töihin, mutta yksikään firma ei enää pysty tarjoamaan mitään palveluita. Oisko kellään vinkkiä että mistä töitä löytyis? Niitä ei taida olla. Lehdessä luki että ruotsalaisetkin hoitajaty on työttöminä. Mikä tämän aiheutti?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Kävin katsastamassa arbetsförmedlingen´n platsbank´n ja siellä näytti paikkoja olevan yhtä paljon kuin ennen. Hoitolaitokset eivät enää säästövimmassaan käytä vanhaan malliin rekryfirmoja eikä vuokratyövoimaa. Loppu ne rahat ruotsalaisiltakin  ;D.

Käy katsomassa www.amv.se - joutunet hoitamaan itse työpaikkasi (ja asunnon). Toivottavasti laillistustodistus on kunnossa ja löydät hyvän paikan.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 3 viikkoa myöhemmin...

yksikään firma ei enää pysty .. mistä töitä löytyis.. Mikä tämän aiheutti?

Jaa-a. Olisin siis hävinnyt aikaisemman vedonlyöntini tällä forumilla. Firmojahan oli kymmeniä muutama vuosi sitten. Sitten tuli ainakin Tukholmaan vuokrahenkilöstön käyttärajoituksia (palkat oli kovia). Se supisti toimintaa. En usko että kaikki on kuollutta.

Töitä varmaan löytyy, mutta pitää tehdä kunnalisella palkalla.

:D

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 2 viikkoa myöhemmin...

Kävin pari päivää takaperin Aftonbladetin sivuilla ja yllätyksekseni huomasin, että keskustelu kävi kuumana hoitajien palkoista - niitä oli laskettu.  :) Kyse oli lähinnä lisistä ja palkanlasku oli muistaakseni luokkaa 400-500 euroa/kk. Näin siis landstingetin hoitajilla. Yksityisistä ei ollut tietoa. Liitto otti vastuun tapahtuneesta, mutta se tuskin antaa palkanerotusta hoitajille. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 5 kuukautta myöhemmin...

Itse olen töissä Uppsalan sairaalassa, täällä laitettiin seis uusien työntekijöiden palkkaukselle jo viime vuoden lopulla. Onneksi itsellä vakipaikka jo kolmatta vuotta niin ei mitään hätää. Vastavalmistuneilla sairaanhoitajilla on tosiaan ollut vaikeuksia löytää töitä. Ainakaan vakipaikkaa ei enään tipu kuin harvoille ja valituille. Kun 3 vuotta sitten tulin Ruotsiin irtosi vakipaikka jo 2kk töiden jälkeen. Nyt on rahat loppu ja säästetään...

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 1 vuosi myöhemmin...
MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...