Jump to content
MAINOS

Uuden vuoden aatto- paljonko lisiä?


Ninnu

Recommended Posts

MAINOS

TEHYN palkkasuosituksia v. 2005 työsuhteille yksityisellä sektorilla kun luin niin ns. aattokorvauksien määritelmässä mainitaan vain jouluaatto, pääsiäislauantai ja juhannusaatto. Eli tuon mukaan kai se menee sen 50% mukaan.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Elikkä paljonko heruu uuden vuodenaatolta lisiä? 50 vai 100 % ?

Eipä yksityisellä sakupuolella paljon tule vasta puolesta yöstä alkaa pyhäkorvaukset joten illastakin vain tulee yölisiä parituntia ja iltalisiä 4 tunnilta ainaskin meillä. ja siis vasta puolesta yöstä alkaa 100% korvaus.

Kuntapuolella ja ykst.sos tes ja terv.palv tes ainakin korvaukset noi 100% alkaa jo uudenvuodenaatto iltana joko 20.00 tai 18.00 riippuen sopimuksista

uudenvuodenaatto kun ei mikään pyhäpäivä virallisesti ole vaikka toisissa paikoissa siitä kait maksetaankin noilla isommilla korvauksilla esim.paperiteollisuus.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

No tuleehan siitä kuitenkin sitten 1800 jälkeen jo se 100%, eikös eikös?

Tämä mielipide tai kommentti on yksityishenkilön antama eikä välttämättä edusta työnantajani, minkään yhteistyökumppanini, ammattiliittoni tai puolueeni kantaa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

KVTES kertoo, että uudenvuodenpäivän aattona klo 18.00-24.00 tehdystä työstä maksetaan varsinaisen palkan lisäksi korottamaton tuntipalkka kultakin työtunnilta tai annetaan vastaava vapaa-aika.

Voittajat eivät luovuta ja luovuttajat eivät koskaan voita!

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...