Jump to content
MAINOS

Lääkärit ehdottavat osuuskuntia rappeutuvan terveydenhuollon laastariksi


Reportteri

Recommended Posts

Suomessa on perusterveydenhuoltoon syntynyt 15 vuodessa tuhannen lääkärin vaje. Joukko keskisuomalaisia lääkäreitä ehdottaa osuuskuntia ratkaisuksi perusterveydenhuollon ongelmiin. 

http://www.hs.fi/kotimaa/L%C3%A4%C3%A4k%C3%A4rit+ehdottavat+osuuskuntia+rappeutuvan+terveydenhuollon+laastariksi/a1305558094290

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Ensimmäinen osuuskuntamallilla pyörivä terveyskeskus on käynnistymässä Keski-Suomessa; http://yle.fi/uutiset/ainutlaatuinen_terveyskeskusmalli_herattaa_toiveita_tikkakoskella/6423625

 

Osuuskuntamallia vois kokeilla myös muissakin terveydenhuollon organisaatioissa, mielenkiintoista olis nähdä miten esim. kylän kotihoito tai ambulanssi pyörisi osuuskuntamallilla hoitajavetoisena.

 

Parastahan tässä olisi se että yrityksen voitot eivät karkaisi Cayman-saarille kuten nykyisissä ulkoistuksissa ja työntekijöillä olis valtaa ja vastuuta toiminan järjestämisessä. Sekä tietysti se taloudellinen porkkana jos osaa hommat hoitaa oikein. 

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Johan tuo on meillä terveyskeskus S-marketissa. Osuuskunta/osuuskauppa.

Zen ja moottoripyörän kunnossapito: tutkimusmatka arvojen maailmaan. (valitettavasti Zen ei ymmärrä mitään moottorikelkkojen sielunelämästä)

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 4 viikkoa myöhemmin...
MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...