Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Hoitajat.net

On syytä juhlaan!

Recommended Posts

Hoitajat.net

10.jpg

Nyt on aika onnitella meitä kaikkia! Suomen suosituin hoitotyön ammattilaisten yhteisö on tänään 10-vuotias!

Foorumillamme kirjoittelee edelleen aktiivisesti jäseniä, jotka ovat olleet mukana alusta saakka.

Jakakaa muistojanne, kertokaa miten foorumille eksyitte, mikä on paras muisto,

onko yhteisöstä ollut hyötyä työssänne tai siviilissä jne. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guldan

Omalta kokemukselta voin vain positiivista sanoa.

liityin Hoitajat:nettiin kun olin viimeistä vuotta vielä opiskelemassa, täältä sain paljon tietoa ja mielipiteitä liittyen perioperatiiviseen hoitoon ja tämä foorumi oli myös tärkein tekijä joka sai minut ja vaimoni muuttamaan sveistiin, foorumin kautta löysimme kontaktihenkilön Sveitsistä joka auttoi meitä pääsemään tässä maassa alulleen. ja nyt olemme jo yli 3 vuotta olleet Sveitsissä.

Share this post


Link to post
Share on other sites
selena

Mahtavaa!!!

Itsekin olen jo useamman vuoden täällä pyörinyt, ja saanut apua niin ammatillisiin kuin vähemmänkin ammatillisiin ongelmiini. Foorumi on täynnä ihania, upeita ammattilaisia joista pari on kunnia tuntea ihan livenäkin. Oskulle suuri kiitos ja virtuaalinen hali tämän foorumin ylläpidosta, en olisi selvinnyt opiskelusta ilman tätä ihanaa vertaistuki-"ryhmää" *pyhimys*

Share this post


Link to post
Share on other sites
Julma

En tiedä ihan tarkkaa tuntimäärää minkä itse olen täällä viettänyt, mutta lienee turvallista puhua kumminkin nelinumeroisista luvuista :D

Itse eksyin foorumille ihan opintojen alkuaikoina, itseasiassa näköjään vähän ennenkin, 28.02.2008. Julmetusti tästä on saanut apua niin kouluun kuin työhönkin liittyen. Kuulostaahan se ehkä vähän kummalliselta, mutta koen, että tämä nettiyhteisö on ollut merkittävässä roolissa ammatti-identiteettiäni rakentamassa.

Eikä nuo ei-ammatillisetkaan osiot ole ihan vaille huomiota joutuneet olemaan, taitaa jopa pääosa viesteistä olla jotain joutavaa liirumlaarumia itellä :)

Ja niin, määhän oon vasta nuori jäsen. Vajaa 5 vuotta kuitenkin on tullut näemmä pyörittyä, enkä muista isompia taukoja olleen välissä ellei lasketa 2011 ja 2012 kesinä olleita lomamatkoja :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Maaria

Kiitos Oskulle ja valvojille! Ja onnea kaikille meille!

Muistoja tähän foorumiin liittyy roppakaupalla.Rakkaankin täältä löysin, enkä mitä tahansa kesäheilaa, vaan maailman ihanimman miehen, aviopuolison, ja lasten isän. Kuudetta vuotta naimisissa. :)

Julman tavoin, koen foorumin olleen osa ammatti-identittini kehittymistä. Opiskeluaikana täältä sai parhaat vinkit sekä kinkkisiin pulmatilanteisiin, ja kuten Selena sanoi, vertaistuen ylämäkiin. Olenpa kerran jos toisenkin täällä vannonut kesken opintojen lyöväni hanskat tiskiin, mutta niinpä vaan valmistuin aikanani.

Jaah. Ja mitähän niitä tunteja on täällä tullut vietettyä...? Paljon mahtuu seitsemään vuoteen... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Keep the faith

Kaikkea edellä mainittua, paitsi rakas löytyi kyllä toisaalta ja lapset tehty jo aiemmin...

Ennen kaikkea; upeita ihmisiä, joista läheisimmät on toki IRL useasti tavattukkin.

Elämä olisi ehdottomasti tyhjempää ilman foorumia ja näitä ihmisiä, unohtamatta jokaista muuta kirjoittajaa, vaikkei naamatusten ole tavannut.

Kiitos kaikille ja show must go on....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Janne

Mitäköhän on liikkunut päässä 31.12.2002, kun kerran tänne tulin juhlimaan? Varmaankin joskus 8 vuotta sitten tuli pidettyä pieni tauko, mutta sen jälkeen on tullut notkuttua vähintäänkin omiin tarpeisiin.

Pitkään kun on notkunut, niin on saanut nähdä porukkaa tulevan ja menevän. Mukavasti porukkaa on jäänytkin, kun jäsenlistaa tutkailee. Aikaisemmin ketjuun kirjoittanut Julma on yksi mieleen jääneistä, alkuun mietin, että ei saatana, mutta äijästä kehkeytyi yksi foorumin kantavista voimista, joka on pitänyt keskusteluja yllä silloinkin, kun foorumi olisi muuten ollut ihan liian hiljainen. Kiitos.

2006 oli sitä sekavaa aikaa, kun foorumin porukalla notkuttiin Vlatavassa pienessä sievässä melko useinkin. Se oli pirun hienoa aikaa! Kainalossa tuore foorumin chatista haalittu heila, tuore rakkaus maalasi kaiken punaiseksi ja hunaja valui seiniä pitkin.

Vltava lähti kuvioista, mutta heila jäi. Kesällä tuli täyteen 5v naimisissa, muksuja tullut kaksi ja parin kk päästä pitäisi muuttaa uuteen omakotitaloon.

Koen saaneeni paljon foorumilta, jopa niin paljon, että koen olevani sille jotain velkaa. Kiitos Osku.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pöllö

Ensin - kiitos, Osku!!! Kyllähän foorumilla aikaa on tullut vietettyä, tutustuttua muutamaan ihmiseen, lueskeltua näkökulmia eri puolilta maata ja erilaisista tehtävistä... Foorumilta on voinut kysyä, joskus on tullut tuntojakin purettua. Parasta foorumissa - ihmiset sen takana, toivottavasti voisi ajan myötä tavata vielä useampia! Ja ei kun lisää kommentteja, tarinoita, kysymyksiä ja juttua foorumille!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Oinaspässi

Mukavaa on ollut. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
trikki

Kiitos Oskulle!. Olen pyörinyt 6 vuotta täällä. Paljon olen lukenut ja saanut tyhönikin uusia tuulia ja tapoja tehdä työtä. Keskustelut pysyvät yleensä asiallisina ja jos tunteet liiaksi kuumenee, puuttuu Tuomari peliin lahjomattomalla tyylillään. Kiitos siitäkin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
puh

Vuosia, vuosia on jäsenenä oltu. Ajat ja elämä muuttuvat, ja enää ei niin paljon tule kirjoiteltua. Lueskeltua kyllä jonkin verran. Kuluneisiin vuosiin mahtuu ajoittaisen tiukankin keskustelun lisäksi roppakaupalla hauskoja muistoja niin foorumilla kuin IRL muutamien "konkareiden" kanssa. Foorumi on taatusti osaltaan myös tuonut esiin hoitoalan kipupisteitä ja kehittämisen paikkoja. 

 

Kiitos kuuluu Oskulle, joka edelleen jaksaa muiden juttujen ohella tätä hommaa pyörittää. Sekä valvojille, jotka ovat Oskun tukena. Ja mitä foorumi olisikaan ilman aktiivisia kirjoittajia?! 

Ehkä minäkin vielä aktivoidun pitkän hiljaiselon jälkeen. Kiitos Osku ja kaikki aktiiviset kirjoittelijat! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
psyhoi

Kiitos foorumin ylläpidolle. Tämän kautta on tullut tutustuttua hienoihin ihmisiin ja paikkoihin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Polla

Rakkautta ei täältä ole löytynyt :D, mutta uusia tuttavuuksia ja paras ystäväni Kerde <3  jonka kanssa muistaakseni nähtiin ekan kerran miitissä -08 Morten kanssa :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Pöllö
Rakkautta ei täältä ole löytynyt :D, mutta uusia tuttavuuksia ja paras ystäväni Kerde <3  jonka kanssa muistaakseni nähtiin ekan kerran miitissä -08 Morten kanssa

 

No niin, kaikki kymmenet sinkkkumiehet... ;D

 

Hei, Polla. Käyt sä usein täällä... 8)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hoistu

Monta vuotta täällä on tullu pyörittyä. Aikanas ensimmäinen muisto on ajalta jolloin tänne ensi kerran eksyin kun lähihoitaja koulussa tehtiin ryhmä työtä huumorista ja ilosta hoitotyössä, kuitenkin vasta muutama vuotta sen jälkeen tänne rekisteröidyin. Aktiivi kirjoittelija en ole, ja lueskelenkin usein pidemmän ajan tekstit kerrallaan. Mutta on ollut todella hieno huomata että joka puolella Suomea havaitaan samoja asioita, ja kohdataan samoja ongelmia, jne.

Itsellä ei perheen, koulun ja työn lisäksi riittäis intoa tällaisten sivujen ylläpitoon, osku ja valvojat tekee kyllä kovan duunin. Kiitos!

 

ja Onnittelut meille foorumin jäsenille että ollaan saatu ylläpidettyy keskusteluja täällä, kaiken kun en tarvi olla IRL..  tjt.

 

Pakko oli vielä omasta profiilista katsoo koska on tänne kirjautunu, näköjään 8 vuotta tulee juhannuksena täyteen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...