Jump to content
MAINOS

"Sinä olet Tehy" - vaalit tulossa


OldOne

Recommended Posts

Tehyn vaaleissa keväällä 2013 tehyläiset valitsevat joukostaan ne, jotka päättävät Tehyn suunnasta seuraavalle neljälle vuodelle. Jäsenenä pääset vaikuttamaan siihen, kuka päättää tehyläisille tärkeistä edunvalvonnan ja muun toiminnan linjauksista. Jos olet mielestäsi tavallistakin tehympi tyyppi ja uskot, että sinulla on annettavaa tehyläisenä päättäjänä, harkitse myös ehdokkaaksi asettumista Tehyn vaaleissa. Voit asettua vaaleissa ehdolle, jos olet liittynyt ammattiosastoon 31.12.2012 mennessä ja jäsenmaksusi ovat kunnossa. Ehdokasasettelu päättyy 31.1.2013 klo 15.

Lisätietoja ja ohjeita ehdokkaaksi asettumisesta saat Tehyn aluetoimistoista ja valtuustoryhmiltä.

www.tehy.fi/vaalit/

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

avoimenotsiiko.jpg

vvt.jpg

Vuonna 2004 joukko tehyläisiä kyllästyi kuuntelemaan ainaista valitusta siitä ettei "Tehy tee mitään" tai " Tehy on voimaton, saamaton ja heikko". Silloin perustettiin tehyläinen vaalilitto Vapaat Vaikuttajat, jonka tavoitteena on aktivoida jäsenistö osallistumaan päätöksentekoon. Vaaliliitto on avoin kaikille tehyläisille. Joukko- ja protestierojen sijaan tarjoamme vaihtoehdon saada ääni uudella tavalla kuuluviin. Tavoitteenamme on avoimuus, jäsenläheisyys ja tehyläisen edunvalvonnan profiilin nostaminen.

Jäsenistö on toivonut mahdollisuutta osallistua Tehyn päätöksentekoon täysin ilman poliittisia sitoumuksia. Mielestämme Tehyn tulee voida hoitaa tehyläisten edunvalvonta tehokkaasti ilman puoluesidonnaisuutta. Tästä syystä emme ole yhden puolueen ryhmä, vaan jäseninämme on ihmisiä useista eri puolueista ja niiden ulkopuolelta.

Mikäli mietit lähtisitkö ehdolle, niin käyppä tutustumassa sivuillamme

http://vapaatvaikuttajat.net/

ja ota yhteyttä info@vapaatvaikuttajat.net

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...