Jump to content
MAINOS

Miten haluaisit tulla palkituksi?


Sini

Recommended Posts

Hei!

Meillä on tällä hetkellä käytössä henkilökohtainen lisä, jota saa muutama osaston vakinainen työntekijä. Nyt palkkiokäytäntöä haluttaisiin kehittää, joten kertokaa, miten juuri Sinä haluaisit tulla palkituksi tai onko työpaikallasi käytössä jo jokin hyvä järjestely?

"Tietä käyden tien on vanki/ vapaa on vain umpihanki."

- A. Hellaakoski -

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Jos palkitaan niin palkitaan kunnolla (tyyliin viikon loma/tonnin lahjakortti) ja tehdään se avoimesti perusteluja myöten. Huonoin vaihtoehto on palkitsemisen ja perustelujen salailu ja niin surkea palkinto josta ei tiedä itkisikö vai nauraisiko. Itse valitsisin ylimääräisen loman jos valita saisi.

Link to comment
Share on other sites

meillä kans vakkareilla vaan mahollista saada henk. koht. lisiä. Itse tietenki määräaikainen joten mun ulottumattomissa. Parasta olis tietenki peruspalkkaan tuntuva korotus mutta hiukka paremmat työolot ja positiivinen palaute ainaki välillä auttas jo paljon.

Link to comment
Share on other sites

Toi Nopsa-järjestelmä on hyvä. Meillä hoitajat ovat saaneet noita 200€ palkkioita, kun ovat tehneet osastolla uusia ohjeita tai muuten kehittäneet hoitotyötä. 500 €:n palkkio on annettu parille hoitajalle, jotka ovat kehittäneet uuden toimintatavan osastolle, johon on liittynyt myös laajaa henkilökunnan kouluttamista. Palkkion perusteet on kerrottu henkilökunnalle ja se on tuntunut reilulta. Palkkion on muistaakseni ainakin kerran saanut myös sijainen.

Kokemus on hyvä opettaja, mutta lähettää sikamaisen isoja laskuja

Link to comment
Share on other sites

Ainoastaan vakituisten palkitseminen on perseestä siksi, että sijaisilta on tullut välillä aivan loistavia ideoita. Esim kertapalkitsemiset pitäisi kohdistaa kaikkiin.

"If you ain't part of a solution, you are solid or gas."

Link to comment
Share on other sites

Enpä ole kuullut/nähnyt/tavannut ketään palkittua. Taidetaan meidän sairaalassa hoitaa toi puoli varsin huomiota herättämättä. Ihmettelen kyllä miksi.

My brain is stuck from shooting glue

I'm not sorry for the things I do

 

Carbona not glue

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...