Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Hoitajat.net

Vuoden ensihoitaja 2012 valittu

Recommended Posts

Hoitajat.net

Länsi-Uudenmaan Pelastuslaitoksella työskentelevä Matti Purhonen on Vuoden ensihoitaja 2012. Vuonna 1977 uransa aloittanut 59-vuotias Purhonen työskentelee edelleen ensihoidon etulinjassa. Kun Espoossa tarvitaan ambulanssia, saattaa potilas saada hoitajakseen kaverillisen ammattilaisen, ensihoitaja Purhosen.

Päätyönsä lisäksi Purhonen on ollut monessa mukana, kuten ensihoidon kouluttajana sekä lastensuojelutyössä. Hän on myös työpaikkansa tehyläinen luottamusmies. Purhonen haluaisikin nuorten osallistuvan enemmän myös ay-toimintaan.

- Tämä järjestelmä on rakennettu siten, että ammattiyhdistyksille on paikat neuvottelupöydissä. Jos halutaan vaikuttaa ja saada vaikkapa uusia virkoja, se tapahtuu ay-liikkeen neuvottelupaikan kautta. Joukossa on voimaa. Tämä huomataan parhaiten vasta sitten, kun joukkoa ei ole tai siitä lipsutaan, toteaa Purhonen.

Purhonen on antanut kasvonsa ensihoitajan työlle myös Pelastajat TV-sarjassa, josta hän on saanut paljon palautetta. Hän oli yksi Espoossa kuvatun tuotantokauden päähenkilöistä.

- Ihmiset lähettelivät paljon palautetta sähköpostiin. Se oli yllättävää, mutta tuntui myös hyvältä. Vieläkin kadulla ihmiset moikkaavat ja jotkut tulevat juttelemaan, kertoo Purhonen.

Tunnustus myönnetään Pelastusopiston EH12 -opintopäivillä Kuopiossa. Vuoden ensihoitaja -valitsijaraati:

- Suomen Anestesiologiyhdistys

- Ensihoidon opettajat

- Suomen Ensihoitoalan liitto

- Tehy

- Systole ensihoidon erikoislehti

Lähde http://www.tehy.fi/tehy/ajankohtaista/?x22250=22610582

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Janne

Onnea Purtsille tunnustuksesta!

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Tuitukka

Hienoa kun annetaan tällaisia tunnustuksia! Onnea!

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×