Jump to content
MAINOS

Bioanalytiikan fysiikanlaskut


Lissukka

Recommended Posts

Hei

.Aloitin tammikuussa bioanalytiikan opinnot. Muistaisiko kukaan mitä fysiikan juttuja koulussa pitää opiskella.Haluaisin kesällä kerrata fysiikkaa,etten olisi sitten syksyllä aivan pihalla kun fysiikan tunnit alkaa. Kemian tunnit(laskut) olivat aika hankalia kun vanhoista opinnoista on jo vähän aikaa.Opinto-oppaista ei ole ollut mitään apua ja opettaja ei kerro mitä syksyllä opiskellaan.Mitä kirjoja voisin opiskella?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Muistaakseni lukion 1 ja 2 kurssista oli apua. Eli ihan peruskauraa, ei todellakaan mitään kovin kummallista :D tosin tiedä taas, kun lukion kursseja on rukattu, että pitääkö tuo miun muistikuva edes yhtään paikkaansa.

Link to comment
Share on other sites

Osaisitko eritellä tarkemmin mitä aiheita fysiikassa tulee. Meillä oli esim. kemiassa aineen pitoisuuslaskuja, ainemääriä ,konsentraatiota ja niin edelleen.Katsoin lukion fysiikan kirjaa 1 ,mutta se on just vanhalla opintosuunnitelmalla

Link to comment
Share on other sites

ouh, aika vaikeita haet takaa :D itsehän olen käynyt eri kouluja, mutta luulisin, että suht samanlaiset sisällöt kuitenkin. Googlella metropoliasta sai tämän verran irti, että ainakin mekaniikkaa ja lämpöoppia vois kerrata.

Tavoitteet

Opiskelija hallitsee fysikaalisia ilmiöitä ja lainalaisuuksia sellaisella tasolla, että hän ymmärtää niihin perustuen yleisimpien laboratoriotyössä käytettävien menetelmien ja laitteiden fysikaaliset toimintaperiaatteet.

Sisältö

Mekaniikka ja mekaaniset sovellukset

Lämpö-oppi ja olomuotoihin liittyvät sovellukset

Link to comment
Share on other sites

Kiitos. Selailin kirjoja ja nettiä.Aika mielenkiintoiselta näyttävät aiheet.tais tulla paljon lukemista kesäksi.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...