Jump to content
MAINOS

Lähes kaksi vuotta talossa...


aqualife

Recommended Posts

...mutta nyt ei sopimusta jatketa terveydellisistä syistä (vaikka lääkäri on työkykyiseksi määritellyt). Joidenkin mukaan esimies syyllistyy syrjintään koska kahden kesken hän on vihjaillut ulkonäöstäni ja siitä kun olen masennuksen vuoksi ollut hoidossa. Viralliseksi syyksi ilmoitettiin organisaatiomuutokset - mutta silti kesäajalle tulee aivan sama määrä sijaisia kuin edellisenä. Johto tiesi tästä kuukausi aikaisemmin kuin minä, kertoivat myöhässä ja en sitten työllistynyt muualle. Mut yritetään pakottaa siirtymään yksityiselle tai vaihtamaan alaa.

Kohtalotovereita?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Itselle ei käynyt näin mutta työtoverille kävi. Sai aivoinfarktin, oli puol vuotta sairaslomalla ja palas töihin. Ei menny kauaa kun pomo ilmotti ettei sillä jatketa työsopimusta organisaatiomuutoksen vuoksi ja nyt siellä työpaikassa mennään vajaalla. Muutenkin koko ajan ollu vajaamiehitys, nyt kun tää potkittiin pihalle, mennään todella vajaalla.

Link to comment
Share on other sites

Minen ollut edes sairaslomalla. Joskin meikä potkittiin pihalle pienten henkilökohtaisten ongelmien sekä ylipainon takia jotka oli jo hoidossa ja hallinnassa, sairaslomalla en ole näiden takia koskaan ollut enkä olisi jäänytkään... mut leimattu "hulluksi".. Nyt yritetään väkisin pistää yksityiselle, musta on levitetty kaupungin työhönottoon juttua etten sovellu työhön. Ihmekään kun työhönotto ilmoitti ettei ole tarvetta ja liiton luottamusmies taas sanoi toisin.. Meikä näemmä joutuu kolmannen kerran vaihtamaan alaa. Yksityiselle pakottamisessa on ideana "pistetään vahinko kiertämään".. kuus vuotta kaupungilla - turhaan. Kiroilisin mutta en viitsi. Kiitos ja anteeks pieni purkaus...

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...