Jump to content

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Asswiper

Sairaanhoitajapäivät 2012

Recommended Posts

Asswiper

Sairaanhoitajapäivät on taas takana tämän vuoden osalta. Kävin siellä itsekin kuuntelemassa luentoja, ja bongaamassa tuttuja (joita tosin en kovin montaa nähnyt). Luennot olivat mielestäni erittäin hyviä, ja niitä oli ihan ilo kuunnella. Luennoitsijat olivat perillä asiastaan, ja perjantaina pidetyssä paneelikeskustelussakin puhuttiin ihan asiaa.

Tapahtuman asiasisältö oli siis oikein tasokasta, mutta muilta osin en ollut kauhean innostunut tapahtumakokonaisuudesta. Messukeskus tuntuu sopivan tällaiseen tapahtumaan melko huonosti, koska välimatkat pitkiä, liikkuminen paikasta toiseen hankalaa, ja tungosta syntyy liian helposti. Myöskään oheisohjelma ei oikein vakuuttanut, näyttelyalueesta en innostunut, ja ruokailu oli turhan kallista. Lisäksi harmitti se, että moni mielenkiintoinen luento oli päällekkäin. Kun epäkohtiin vielä lisätään jatkuva ovesta sisään- ulos ramppaaminen, joka häiritsi luentojen seurantaa, sekä torstain aikataulu, joka tuntui turhan pitkitetyltä, putoaa yleisarvosanani tapahtumasta sinne kohtalaisen paikkeille.

Kysyisinkin, mitä mieltä muut ovat Sairaanhoitajapäivistä? Onko tapahtuma liian massiivinen? Pitäisikö se viedä johonkin muualle messuhallista? Entä pitäisikö siitä tehdä enemmän yleisluonteinen, jolloin eri erikoisalojen luennot voisi siirtää muiden tapahtumien yhteyteen? Niissä luennoissa, joihin itse osallistuin, salit olivat puolityhjiä. Kaikesta huolimatta olen paikalla luultavasti taas ensi vuonna.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Tiituska

Sairaanhoitajapäivät oli pettymys.Luennot olivat aiheiltaan kiinnostavia, mutta luennon kuunneltua sai todeta että mitään uutta asiaa ei tullut.Ovissa ramppaaminen ei häirinnyt, eikä messukeskus kyllä muutenkaan tuntunut liian ahtaalta.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
selena

Itse olin myös hieman pettynyt tämän vuotisiin sairaanhoitaja-päiviin. parina viime vuonna on mielestäni olleet oikein kiinnostavat ja onnistuneet mutta tänä vuonna jäi aika vaisuksi.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×
×
  • Luo uusi...