Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Hoitajat.net

Ihmisen parhaaksi palkinto ensihoidon kehittäjälle

Recommended Posts

Hoitajat.net

5 000 euron arvoisen Ihmisen parhaaksi -palkinnon saa tänä vuonna seinäjokelainen vt. ensihoitopäällikkö, sairaanhoitaja Jarmo Lahtela. Ihmisen parhaaksi -palkinto luovutettiin Sairaanhoitajapäivien avajaisjuhlassa torstaina 22.3.2011.

Jarmo Lahtela toimii Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ensihoitokeskuksessa vt. ensihoitopäällikkönä. Hän on ollut suunnittelemassa ja toteuttamassa Etelä-Pohjanmaan ensihoidon uudistusta sekä siihen liittyvää ensihoidon palvelutasopäätöstä. Hänen tehtäviin ovat kuuluneet ensihoidon nykytilan kartoitus sairaanhoitopiirissä, ensihoidon toimintaohjeen tuottaminen ja ensihoidon palvelutasopäätöksen valmistelutyö. Hän on myös koordinoinut ja toteuttanut ensihoitohenkilöstön täydennyskoulutusta ja ammattitaidon testausta. Lahtela toimii edelleen ensihoidon sivutoimisena tuntiopettajana ja opiskelee Vaasan yliopistossa hallintotiedettä.

Vapaaehtoistyönään Lahtela on suunnitellut ja toteuttanut maakuntajoukkojen reserviläisten kenttälääkintäkoulutusta. Tämän myötä reserviin kuuluville maallikoille ja terveydenhuollon ammattihenkilöille on koulutettu nykyaikaista ensihoitoa sovellettavaksi sekä siviilielämään että joukkoyksikkönsä sodanaikaiseen toimintaympäristöön. Ensiapu- ja ensihoitokoulutuksia sekä valistustilaisuuksia hän on pitänyt monille eri harraste- ja ammattiryhmille.

Viimeiset parikymmentä vuotta ensihoito on täyttänyt suuren osan Jarmo Lahtelan elämää. Suurimpana mielenkiinnon kohteena hänellä on ollut ammatillisesti ja vapaaehtoistoiminnan kautta ensihoidon kehittäminen eri tavoin. Palkinnon myötä raati haluaa antaa tunnustuksen Lahtelalle tästä pitkäjänteisestä kehitystyöstä.

Lähde: Sairaanhoitajaliitto

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Asswiper

Olin paikalla palkinnonjakotilaisuudessa. Henkilön meriittilistaa kuunnellessa loksahti kyllä suu auki. Aika monessa on kerennyt olemaan mukana. Varmasti meni palkinto oikeaan osoitteeseen.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×