Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Hoitopoika80

Erikoisalan vaihto

Recommended Posts

Hoitopoika80

Onko tällä foorumilla kollegoita jotka olisivat vaihtaneet psykiatrian puolelta töihin somantiikan puolelle? Miten erikoisalan vaihto sujui ja kauanko te, jotka vaihdoitte erikoisalaa, ennätitte olla psykiatrian puolella? Itsellä on takana 10 vuotta työtä psykiatrian akuuttiosastolla. Psykan puolella minulle tämän passelimpaa työtä ei ole. Tykkään vaihtuvista tilanteista ja yksikään päivä ei ole samanlainen. Kuitenkin muutaman vuoden ajan ole pohtinut että josko kävisi somantiikan puolella kokeilemassa työntekoa. Kynnys lähteä on vaan tosi iso kun kaikki pitäisi opetella vähän kuin alusta ja mietityttää, millaista perehdytystä mahtaa olla tarjolla kiireisellä ja ylikuormitetulla somantiikan osastolla. Olisi kiva kuulla jos jollakin on kokemuksia kyseisenlaisesta vaihdosta.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
kaapokeisari

Täällä on samaa pohdittu. Tosin ajattelin koulunpenkille palata. Opiskelee/päivittää tietoja sieltä sitten somatiikan saloihin

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Neilika

Olen tehnyt psykiatriassa töitä monen monta vuotta. Minullakin oli sama juttu, halusin vähän vaihtelua ja päätin kokeilla somatiikkaa. Kaksi päivää kuljin päivystyksessä toisen sairaanhoitajan mukan ja sen jälkeen rupesin pikkuhiljaa toimimaan itsenäisesti, toki koko ajan oli joku jolta kysyä. Hyvin se menee, rohkeasti kokeilemaan vaan!

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×