Jump to content
MAINOS

Työ poliklinikalla (KNK)


Orava

Recommended Posts

MAINOS

Olen työskekennellyt knk-polilla ja pidin valtavasti. Monipuolista ja mielenkiintoista. Siellä missä olin (yliop.sairaalan knk-poli) työhön kuului potilaan valmistelu erilaisiin toimenpiteisiin, toimenpiteissä avustaminen (mm.laryngoskopiat, tympanostomiat, parasenteesit jne) Lisäksi luomien, pattien ym.poistoihin valmistelu ja avustaminen. Joka päivä työparina oli lääkäri, tavalliset pään oikeassa asennossa pidot tutkimuksen aikana, maxpunktiot...mitähän kaikkea, tästä on muutama vuosi.

Lisäksi osallistuminen potilaan kanssa moniammatillisiin tiimeihin opetustiloissa joihin kokoontui eri alojen lääkäreitä. Paperityötä paljon, itsenäistä sinänsä että jokainen valmisteli seuraavan päivän edellisenä iltapäivänä niin pitkälle kuin pystyi ja ehti.

Potilaiden ohjausta tulevia isompia toimenpiteitä varten, aikojen varausta...toki huolehtiminen siitä että huoneet ovat kunnossa ja tarvittavat instrumentit, lääkkeet ja liuokset ovat saatavilla.

Tuossa joitain knk-polin sh:n tehtävistä.Suosittelen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Itse olen nähnyt knk-pkl:aa vain lh:n näkökulmasta, mutta voin suositella, monipuolinen työnkuva, fyysisesti kevyt, mielenkiintoinen.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...