Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Orava

Työ poliklinikalla (KNK)

Recommended Posts

Orava

Osaako joku kertoa, millaista on sh:n työ korva-nenä ja kurkkutautien poliklinikalla? Tai muidenkin poliklinikoiden työnkuvaa voi kertoa.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Hannami

Olen työskekennellyt knk-polilla ja pidin valtavasti. Monipuolista ja mielenkiintoista. Siellä missä olin (yliop.sairaalan knk-poli) työhön kuului potilaan valmistelu erilaisiin toimenpiteisiin, toimenpiteissä avustaminen (mm.laryngoskopiat, tympanostomiat, parasenteesit jne) Lisäksi luomien, pattien ym.poistoihin valmistelu ja avustaminen. Joka päivä työparina oli lääkäri, tavalliset pään oikeassa asennossa pidot tutkimuksen aikana, maxpunktiot...mitähän kaikkea, tästä on muutama vuosi.

Lisäksi osallistuminen potilaan kanssa moniammatillisiin tiimeihin opetustiloissa joihin kokoontui eri alojen lääkäreitä. Paperityötä paljon, itsenäistä sinänsä että jokainen valmisteli seuraavan päivän edellisenä iltapäivänä niin pitkälle kuin pystyi ja ehti.

Potilaiden ohjausta tulevia isompia toimenpiteitä varten, aikojen varausta...toki huolehtiminen siitä että huoneet ovat kunnossa ja tarvittavat instrumentit, lääkkeet ja liuokset ovat saatavilla.

Tuossa joitain knk-polin sh:n tehtävistä.Suosittelen :)

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Telaketju

joo,valitin flunssaa,hode anto 2 panacodia eli rankkaa on

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
xsa

Itse olen nähnyt knk-pkl:aa vain lh:n näkökulmasta, mutta voin suositella, monipuolinen työnkuva, fyysisesti kevyt, mielenkiintoinen.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×