Jump to content
MAINOS

Vanhainkotisasto muuttuu "tavallisesta" infektio-osastoksi.


Manski

Recommended Posts

Hei vaan kaikille.

Olisin kysellyt teiltä onko vastaavasta kokemusta. Elikkäs tavallinen vanhainkotiosasto muuttuu infektio -osastoksi. Oletteko saaneet mahdollisesti jotakin palkanlisää tästä johtuen tai henkilökohtaista lisää ym. Jos, niin miten olette saaneet?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Ei olla saatu palkanlisää infektio-osastosta johtuen, vaan samalla lailla kuin muissakin yksiköissä henkilökohtaista lisää on työnantaja antanut.

Link to comment
Share on other sites

Saanko udella mitä olette perustelleet, jotta olette saaneet henk.koht.lisiä? :o

Link to comment
Share on other sites

Ei ole tarvinnut perustella mitään, työnantajan (kaupunki) taholta sanottiin, että ne jotka vastaa määrättyyn kehityskyselyyn netin kautta, saavat henkilökohtaisen lisän ja niin tapahtui. 20-30 E se on.

Onhan infktio-osastolla omat lisäjuttunsa, pukeutumiset joka välissä jne. jotka aiheuttaa lisätyötä, vastuuta ja ammattitaitoa, johon voitte vedota... Tietenkin muillakin osastoilla on vastaavat lisät paikallaan. Työ on yleensä raskasta ja nykyisin vähän joka paikassa vedetään tiukoille henkilökunta, kun rahat on vähissä ja ylipaikoilla olevat asukkaat lisää kaikkia kustannuksia eikä valtio tue enää kuten joskus ennen, yhtä paljon.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...