Jump to content
MAINOS

YLE: Tutkija: Kaiken hiilihydraatin torppaaminen on vaarallista


Reportteri

Recommended Posts

Suomessakin muodissa oleva karppaaminen on hyvä asia, jos se tehdään oikein. Karppaaminen eli vähähiilihydraattinen ruokavalio voi olla myös haitaksi, ylenmääräinen voin käyttö jopa kuolemaksi. Tutkija, ylilääkäri Ari Palomäki muistuttaa karppaamisen lähteneen Yhdysvalloissa toisenlaisesta tilanteesta.

Lue koko juttu

Link to comment
Share on other sites

Eihän hiilihydraattien vähentämisesä nyt ole mitään vikaa, mutta kuka yrittää edes pyrkiä edes nollahiilareihin? Mikä järki? Eihän sillä saavuteta mitään etua tai nopeuteta painonpudotusta. IMO, alle 20 gramman pyrkiminen on täyttä turhaa ja aiheuttaa vaan päänvaivaa.

Link to comment
Share on other sites

Jos karpataan niin, että heitetään kaikki hiilihydraatit menemään, silloin ollaan todella pahoilla teillä.
Onko tämä edes mahdollista. Siis sillä oletuksella että syödään edes jotain..
Link to comment
Share on other sites

Jos karpataan niin, että heitetään kaikki hiilihydraatit menemään, silloin ollaan todella pahoilla teillä.
Onko tämä edes mahdollista. Siis sillä oletuksella että syödään edes jotain..

Työkaveri esim. safkaa pääasiassa kananmunilla, lohella, pihveillä ja valkohomejuustolla. Ei nyt ehkä ihan absoluuttisia nollahiilareita tule, mutta ei se paljon siitä jääkään. Paitsi erikoispäivinä, jolloin saa syödä huiluntuhti-paketin, jossa kuulemma 2 g hh :D Ja kahvista varmaan tulee myös jotain marginaalisia hiilareita. Terveellistähän tuo ei voi olla minkään käsityksen mukaan.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...