Jump to content
MAINOS

YLE: Opiaattikorvaushoidossa yhä nuorempia Helsingissä


Reportteri

Recommended Posts

Opiaattiriippuvaisille eli lähinnä heroiininkäyttäjille tarkoitettua lääkekorvaushoitoa saa entistä useampi helsinkiläinen. Korvaushoidon piirissä on noin 450 ihmistä. Heidän joukossaan on yhä nuorempia narkomaaneja, joilla on takanaan jo vuosien huumehistoria.

Lue koko juttu

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Toinen ilmiö, mitä päihdetyössä olleet vanhemmat työntekijät ovat kertoneet, on että ovat hoitaneet saman perheen kolmatta tai neljättä huumeriippuvaista sukupolvea. :-/ Mutta niinhän se helposti menee.

Link to comment
Share on other sites

Kolmas ilmiö: Huumeiden hankkimiseen ei enää tarvitse tuntea ihmisiä. Iltalehdessä oli toissapäivänä uutisen muodossa mainos huumekaupasta joka on ns. deep webissä, eli siellä mihin hakukoneet ei yllä. Deep webbi on myös oikeasti anonyymi ja maksukin hoituu näppärästi jonkunsortin virtuaalivaluutalla, jolle taas on omat rahanpesupalvelut netissä jne.

Viisi minuuttia sen jälkeen kun olin lukenut uutisen, pääsin sisälle tuonne uutisessa mainittuun ja vartti myöhemmin löysin deep webistä jo todella ison kaupan, jossa myynnissä myös aseita, lainvastaista eroottista materiaalia, lääkinnällisiä tarvikkeita ja mitä nyt kunnon mafia tarvitsee. Hinnat sellaisia, että mäkin olisin omalla palkallani jo pystynyt tilaamaan melkoisia määriä kaikenlaista. Tuotteet listattuna kuin missä tahansa huuto.netissä, myyjille pystyi jopa antamaan palautetta ja jotkut myyjät tarjos lisämaksusta nopeampaa toimitusta tai kaupanpäälliseksi maistiaisia jostain toisesta aineesta.

No, vähän off-topic. Kuitenkin mielestäni hämmästyttävää, kuinka helposti kaikki käy ja kaikkea saa.

Link to comment
Share on other sites

Kävin myös tsekkaamassa deepweb sivustoja, aika käheetä meininkiä....

Fear Campaign

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...