Jump to content

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

tirinti

I vehto harjoittelu leikkurissa

Recommended Posts

tirinti

Kiinnostaisi tietää mitä kaikkea sh-opiskelija saa leikkaussalissa tehdä? Otetaanko opiskelijaa miten hyvin mukaan tilanteisiin, millaisia kokemuksia teillä? Tokihan varmasti hommia saa tehdä osaamisen ja taitojensa mukaan, mutta ihan noin pääpiirteittäin, millaisia tehtäviä opiskelijoille siellä annetaan? Jännittää kovasti, koska se on varmaankin aika vaativa paikka! :) Ja tarkkojen silmien alla opiskelijaa pidetään. :D Luin myös aiempaa topicia samantyyppisestä aiheesta, mutta en oikein saanut sieltä riittävää potkua, joten päätin aloittaa uuden ketjun. heh.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
zadu81

Leikkuriharjoittelussa ollessani instrumenttipuolella availin steriilejä pakkauksia, harjoittelin leikkausalueen pesua, steriiliksi pukeutumista ja käsien pesua. Avustelin potilaan leikkausasentoon laittamisessa ym.

Anepuolella harjoittelin anestesiakaavakkeen täyttöä, seurantalaitteiden laittamista potilaalle, kanylointia, ventilointia ja potilaan tilan tarkkailua monitorista anestesian aikana. Lisäksi tietysti opetettiin anestesiassa käytettäviä lääkkeitä.. tässä vain osa siitä mitä leikkuriharjoittelussa pääsi oppimaan.. :)

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×
×
  • Luo uusi...