Jump to content
MAINOS

I vehto harjoittelu leikkurissa


tirinti

Recommended Posts

Kiinnostaisi tietää mitä kaikkea sh-opiskelija saa leikkaussalissa tehdä? Otetaanko opiskelijaa miten hyvin mukaan tilanteisiin, millaisia kokemuksia teillä? Tokihan varmasti hommia saa tehdä osaamisen ja taitojensa mukaan, mutta ihan noin pääpiirteittäin, millaisia tehtäviä opiskelijoille siellä annetaan? Jännittää kovasti, koska se on varmaankin aika vaativa paikka! :) Ja tarkkojen silmien alla opiskelijaa pidetään. :D Luin myös aiempaa topicia samantyyppisestä aiheesta, mutta en oikein saanut sieltä riittävää potkua, joten päätin aloittaa uuden ketjun. heh.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Leikkuriharjoittelussa ollessani instrumenttipuolella availin steriilejä pakkauksia, harjoittelin leikkausalueen pesua, steriiliksi pukeutumista ja käsien pesua. Avustelin potilaan leikkausasentoon laittamisessa ym.

Anepuolella harjoittelin anestesiakaavakkeen täyttöä, seurantalaitteiden laittamista potilaalle, kanylointia, ventilointia ja potilaan tilan tarkkailua monitorista anestesian aikana. Lisäksi tietysti opetettiin anestesiassa käytettäviä lääkkeitä.. tässä vain osa siitä mitä leikkuriharjoittelussa pääsi oppimaan.. :)

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...