Jump to content
MAINOS

Mikrosiruimplantti totta ja tulevaisuutta?


Ketorin

Recommended Posts

Nature online -nettilehti kertoo, että USA:ssa on onnistuttu muodostamaan elektroninen yhteys ihmisaivoista tietokoneeseen.

24-vuotiaan neliraajahalvauksesta kärsivän miehen aivoihin on istutettu mikrosiruimplantaatti, jonka avulla hän voi pelkän ajatuksen voimalla viestiä tietokoneen kanssa. hän voi pelata tietokonepelejä ja jopa lähettää sähköpostia.

Cyperkinetecsin kehittämä, aivoihin istutettu siru pystyy sieppaamaan noi 100 aivosolun antaman informaation ja välittämään sen edelleen tietokoneelle. Tämä BrainGate-niminen siru avaanimensä mukaisesti potilaalle portin, jonka kautta hän saa yhteyden ympäristöönsä - ja periaatteessa jopa toiselle puolelle maapalloa sähköpostilla.

Suunnitelmissa on luonnollisesti aivoportin asentaminen mahdollisimman monelle neliraajahalvaantuneelle. Kustannuksista ei ole vielä tietoa.

Paljon muutakin mielenkiintoista löydät; http://www.nature.com/

Jos et pidä siitä, että muut kävelevät ylitsesi, nouse ylös lattialta.

Non sunt multiplicanda entia praeter necessitatem.

Link to comment
Share on other sites

Onks toi Nature joku jenkkiläinen versio Hymystä tai Alibista?

Mutta suurin kysymys kuuluu että miksi noi tetrat vaan saa noita hienoja hilavitkuttimia ja kutkalutkuttimia? Mäkin tahdon ohjailla tavaroita ajatuksen voimalla! Mitäs tasa-arvoa se tollanen on...

Psst, nopee vitsi: -Mikä on musta ja portaiden yläpäässä? -Neliraajahalvaantunut tulipalossa!

Tämä mielipide tai kommentti on yksityishenkilön antama eikä välttämättä edusta työnantajani, minkään yhteistyökumppanini, ammattiliittoni tai puolueeni kantaa.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...