Jump to content

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Ketorin

Mikrosiruimplantti totta ja tulevaisuutta?

Recommended Posts

Ketorin

Nature online -nettilehti kertoo, että USA:ssa on onnistuttu muodostamaan elektroninen yhteys ihmisaivoista tietokoneeseen.

24-vuotiaan neliraajahalvauksesta kärsivän miehen aivoihin on istutettu mikrosiruimplantaatti, jonka avulla hän voi pelkän ajatuksen voimalla viestiä tietokoneen kanssa. hän voi pelata tietokonepelejä ja jopa lähettää sähköpostia.

Cyperkinetecsin kehittämä, aivoihin istutettu siru pystyy sieppaamaan noi 100 aivosolun antaman informaation ja välittämään sen edelleen tietokoneelle. Tämä BrainGate-niminen siru avaanimensä mukaisesti potilaalle portin, jonka kautta hän saa yhteyden ympäristöönsä - ja periaatteessa jopa toiselle puolelle maapalloa sähköpostilla.

Suunnitelmissa on luonnollisesti aivoportin asentaminen mahdollisimman monelle neliraajahalvaantuneelle. Kustannuksista ei ole vielä tietoa.

Paljon muutakin mielenkiintoista löydät; http://www.nature.com/

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Pernasoppa

Onks toi Nature joku jenkkiläinen versio Hymystä tai Alibista?

Mutta suurin kysymys kuuluu että miksi noi tetrat vaan saa noita hienoja hilavitkuttimia ja kutkalutkuttimia? Mäkin tahdon ohjailla tavaroita ajatuksen voimalla! Mitäs tasa-arvoa se tollanen on...

Psst, nopee vitsi: -Mikä on musta ja portaiden yläpäässä? -Neliraajahalvaantunut tulipalossa!

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.