Jump to content
MAINOS

Suomalaislääkärit kiinnostuneita lääkekannabiksesta


Reportteri

Recommended Posts

Suomalaiset lääkärit ovat osoittaneet kiinnostusta lääkekannabiksen määräämiseen kipupotilaille. Tiedon lisääntyminen näkyy lääkäreiden yhteydenottoina kannabista Hollannista toimittaviin apteekkeihin. Kansainvälisesti lääkekannabis on nopeasti kasvava trendi.

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/05/suomalaislaakarit_kiinnostuneita_laakekannabiksesta_kipuhoitona_2549501.html

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Kun googlaa lääkekannabista tulee vastaan melko mielenkiintoista infoa; itse en ole tajunnutkaan että tämä "lääke" auttaa aidsista ms-tautiin - jopa paremmin kuin perinteisemmät lääkkeet. No, lähdekritiikkiä kannattaa ehkä harrastaa tämän asian kohdalla..

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Vaikea uskoa että ton hinta-laatusuhde on missään määrin järkevä kun hoito maksaa > 1000 €/kk ja kyse on "miedosta" kipulääkkeestä, väittäisin että innokkaasti kannabisreseptiä haalivalla ihmisellä on taustalla ainakin sekundäärisenä muita motiiveja kuin se kivun lievitys. NSAIDia, parasetamolia ja mietoa opiaattia yhdistelemällä pystynee aika hyvin vähentämään kipua ilman merkittäviä sivuvaiktuksia ja toisaalta jos ne eivät riitä niin kuinka tehokasta tuo kannabis on?

Ei tuo silti allekirjoittanutta haittaakaan. Vähemmän tuosta kamasta varmaan kroonikkopotilaita ja kroppia tulee kuin alkoholista tai väärinkäytetyistä opiaateista.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...