Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Reportteri

Suomalaislääkärit kiinnostuneita lääkekannabiksesta

Recommended Posts

Reportteri

Suomalaiset lääkärit ovat osoittaneet kiinnostusta lääkekannabiksen määräämiseen kipupotilaille. Tiedon lisääntyminen näkyy lääkäreiden yhteydenottoina kannabista Hollannista toimittaviin apteekkeihin. Kansainvälisesti lääkekannabis on nopeasti kasvava trendi.

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/05/suomalaislaakarit_kiinnostuneita_laakekannabiksesta_kipuhoitona_2549501.html

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
dino

Kun googlaa lääkekannabista tulee vastaan melko mielenkiintoista infoa; itse en ole tajunnutkaan että tämä "lääke" auttaa aidsista ms-tautiin - jopa paremmin kuin perinteisemmät lääkkeet. No, lähdekritiikkiä kannattaa ehkä harrastaa tämän asian kohdalla..

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Julma

Vaikea uskoa että ton hinta-laatusuhde on missään määrin järkevä kun hoito maksaa > 1000 €/kk ja kyse on "miedosta" kipulääkkeestä, väittäisin että innokkaasti kannabisreseptiä haalivalla ihmisellä on taustalla ainakin sekundäärisenä muita motiiveja kuin se kivun lievitys. NSAIDia, parasetamolia ja mietoa opiaattia yhdistelemällä pystynee aika hyvin vähentämään kipua ilman merkittäviä sivuvaiktuksia ja toisaalta jos ne eivät riitä niin kuinka tehokasta tuo kannabis on?

Ei tuo silti allekirjoittanutta haittaakaan. Vähemmän tuosta kamasta varmaan kroonikkopotilaita ja kroppia tulee kuin alkoholista tai väärinkäytetyistä opiaateista.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Suopursu

Se että kirvestä käytetään myös murhiin ei tarkoita sitä etteikö sillä olisi kätevä kaataa puita.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×