Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

jnnu

OPETUSVIDEO RINTAKIPUINEN POTILAS

Recommended Posts

jnnu

Hei!

Huomiseksi pitäisi löytää opetusvideo rintakipuisen potilaan kohtaamisesta/hoidosta, olisiko kenelläkään tietoa mistä voisi löytää? Olen epätoivoisesti selaillut mm. Sairaala ja Pelastushelikopteri jaksoja, mutta ainakaan vielä ei ole sattunut kohdalle. Osaisiko joku auttaa!? Tosiaan aika kiire alkaa tulla..

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Tatya

Youtube on aina youtube?

;)

Hakusanoilla heart attack tai chest pain, tulee niin musiikkia kuin näitä paramedic-jaksoja, sieltä vaan selaamaan. Youtuben opetusvideot tuppaa vaan olemaan hitusen tylsiä..

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
SirLucas

www.ensihoito.org

hups, muistin väärin. Mutta muuten hyvä sivusto. (hei ylläpito miksi omien viestien muokkausta ei ole tässä mobiiliversiossa?)

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Iipi

Opetusvideoita on sekalainen valikoima. Niitä aina silloin tällöin jostain löytyy. Ongelmana on löytää aina kulloiseenkin tarpeeseen sopiva video. Äkkiä käy, että väkisin valittu video ei palvelekaan opetustilanteessa läheskään halutulla tavalla. Joitakin videoita myy SPR:

http://www.hyvanmielenkauppa.fi/tuotteet/Ensiapulaukut%20ja%20-tuotteet/Ensiapuoppaat,%20DVD:t%20ja%20-esitteet

Itse olen koulutellu palokuntalaisia. Aina ollut mielessä saada heille jokin video. En ole siinä onnistunut. Kerran näytin pari pätkää MiniAnnen DVD-levyltä elvytyskoulutuksen yhteydessä. Tuolla levyllä hierotaan sangen ansiokkaasti peruselvytystä.

Jos joku tietää palokuntien ensivastepoppoiden tai sairaankuljettajien koulutukseen sopivaa materiaalia, voisi heittää vinkin!

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×