Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

jnnu

OPETUSVIDEO RINTAKIPUINEN POTILAS

Recommended Posts

jnnu

Hei!

Huomiseksi pitäisi löytää opetusvideo rintakipuisen potilaan kohtaamisesta/hoidosta, olisiko kenelläkään tietoa mistä voisi löytää? Olen epätoivoisesti selaillut mm. Sairaala ja Pelastushelikopteri jaksoja, mutta ainakaan vielä ei ole sattunut kohdalle. Osaisiko joku auttaa!? Tosiaan aika kiire alkaa tulla..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tatya

Youtube on aina youtube?

;)

Hakusanoilla heart attack tai chest pain, tulee niin musiikkia kuin näitä paramedic-jaksoja, sieltä vaan selaamaan. Youtuben opetusvideot tuppaa vaan olemaan hitusen tylsiä..

Share this post


Link to post
Share on other sites
SirLucas

www.ensihoito.org

hups, muistin väärin. Mutta muuten hyvä sivusto. (hei ylläpito miksi omien viestien muokkausta ei ole tässä mobiiliversiossa?)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Iipi

Opetusvideoita on sekalainen valikoima. Niitä aina silloin tällöin jostain löytyy. Ongelmana on löytää aina kulloiseenkin tarpeeseen sopiva video. Äkkiä käy, että väkisin valittu video ei palvelekaan opetustilanteessa läheskään halutulla tavalla. Joitakin videoita myy SPR:

http://www.hyvanmielenkauppa.fi/tuotteet/Ensiapulaukut%20ja%20-tuotteet/Ensiapuoppaat,%20DVD:t%20ja%20-esitteet

Itse olen koulutellu palokuntalaisia. Aina ollut mielessä saada heille jokin video. En ole siinä onnistunut. Kerran näytin pari pätkää MiniAnnen DVD-levyltä elvytyskoulutuksen yhteydessä. Tuolla levyllä hierotaan sangen ansiokkaasti peruselvytystä.

Jos joku tietää palokuntien ensivastepoppoiden tai sairaankuljettajien koulutukseen sopivaa materiaalia, voisi heittää vinkin!

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...