Jump to content
MAINOS

Sikainfluenssa kaataa perusterveitä teholle


Reportteri

Recommended Posts

Yli 30 ihmistä on joutunut tänä talvena tehohoitoon sikainfluenssan vuoksi. Selvä enemmistö tehohoitoon joutuneista on ollut perusterveitä ihmisiä. Tautiin on kuollut Suomessa tämän talven aikana ainakin viisi ihmistä. Tutkimusprofessori Petri Ruutu Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta sanoo, että lähes kaikki tehohoitoon joutuneet ovat olleet alle 65-vuotiaita.

- Ikäjakauma on hyvin poikkeuksellinen verrattuna normaaleihin kausi-influenssoihin ja vain kolmasosalla on ollut jokin influenssan komplikaatio eli altistava lisätauti, Ruutu sanoo. Valtaosa eli peräti kaksi kolmasosaa tehohoitoon joutuneista on siis ollut perusterveitä ihmisiä.

http://yle.fi/uutiset/kotimaa/2011/02/sikainfluenssa_kaataa_perusterveita_teholle_2349698.html

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Teliksen neuvo niille ketkä eivät ole ottaneet rokotetta on iso D-3 annos päivässä.

"to ride,shoot straight and speak the truth"

Link to comment
Share on other sites

Ja suurinta osaa näistä potilaista ei ollut rokotettu.

Hyvä että pitivät kiinni periaatteistaan, eivätkä suostuneet osallistumaan lääketehtailijoiden salaliittoihin ja kansanmurhaoperaatioihin.

Nyt kun narkolepsiakiiman aikana kansa on vaatimassa päitä vadeille ja korvauksia joka taholta, niin toivottavasti näitä korvauksia aletaan vaatimaan myös tehohoitoon päätyneiltä rokottamattomilta sikainfluenssapotilailta.

Failure is always an option

Link to comment
Share on other sites

ottamatta hirveästi kantaa asiaan ,täytyy todeta että Puolan terveysministerillä on älliä enempi kuin meidän koko THL:llä yhteensä.hyviä pointteja luetteli jo 2009 ja nuo testaslukumäärät ottaa silmään.

"to ride,shoot straight and speak the truth"

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...