Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

Magdalan Maria

Väärinkäyttäjät apteekkisopimukselle?

Recommended Posts

Magdalan Maria

Eräs läheiseni kärsii vaikeasta PKV-lääkkeiden väärinkäytöstä, voidaan puhua narkomaniasta. NA ja muut vastaavat ovat osoittautuneet tehottomiksi. Hänen ahdistuksensa kasvaa aika ajoin niin kaikennieleviin mittoihin, ettei hän yksinkertaisesti selviä siitä ilman kunnon satsia bentsoja. Ja se nyt on sitten aiheuttanut kaikenlaisia hankaluuksia niin hänen perhe-elämässään, työelämässään ja yhteiskunnassa.

Sain puhuttua hänet psykiatrille, ja useiden käyntien aikana lääkitystä sorvattiin (sillä kyllähän hän ilmanmuuta lääkityksen tarvitsee, mutta huumaava lääke se ei saa olla.)

Lääkkeitähän on ziljoona, ja sopiva löytyi. Ja tehtiin sitten se apteekkisopimuskin, joka on maanlaajuinen, ja hyväksyy ainoastaan hänen oman psykiatrinsa kirjoittamat lääkkeet. Oli ne sitten vaikka Panadoleja.

Olen nyt vuosia myötäelänyt hänen helvetissään. Toivon, ja rukoilen, että hän nyt selviää. Motivaatiota kyllä löytyy. Mutta jos hän seuraavaksi siirtyy katukauppaan, niin eiköhän se silloin ala olla menetetty tapaus. Eikä se sieltä kadulta enää mitään Diapameja osta, vaan varmaan siirtyy jo amfetamiiniin ja heroiiniin.

Alkoholia ei muuten käytä ollenkaan, ei ole käyttänyt vuosiin.

Olen aika ahdistunut tähän tilanteeseen.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Vieras
Tämä aihe on lukittu.

×