Jump to content
MAINOS

YLE: Vauvan ja äidin uniongelmat ruokkivat toisiaan


Reportteri

Recommended Posts

MAINOS

Tässä hyvä unikoulu rytmi, jonka itse aloitin kahdella nuorimmalla lapsella jo parin kk. iässä. (Esikoisen kanssa taasen valvoin, kun en tiennyt/osannut). Klo 7.00 herätys, klo 9.00 ekat päivä unet.Klo 11.00 herätys kello 15.00 tokat päiväunet. Klo 17.00 herätys ja yöunille klo 20-21.00. Iltapalaksi pullo velliä (jos rintamaito ei riitä tms. lapsi tuntuu olevan nälkäinen). Itse pelkäsin lisävellin antoa esikoisen kohdalla, mutta kahden jälkimmäisen kanssa käytin. Esikoinen oli se korvatulehduslapsi, kaksi jälkimmäistä säilyneet täysin kierteeltä. Kylläinen lapsi nukkui hyvin, heräsi kuitenkin rinnalle, imetys onnistui siinä mukana. Unikoulurytmi löytyi meillä 2-3 viikossa. Vaatii prikulleen kellonajat, elämä oli säntillistä (kyläilyt, juhlat), elettiin unirytmin mukaan. Unikoululaiset nukkuneet koko lapsuuden omissa sängyissään, eivät ole edes ymmärtäneet liikkua yöllä vanhempien väliin. Kyllä helpotti elämää! Ei sitä valvomista tahdo jaksaa, kyllä se altistaa äidin kaikille vaivoille!

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Meillä on ollut lastenpsykiatriassa parisen vuotta toiminnassa vauva-äiti unikoulusysteemi, jossa puututaan just yöllisen vuorovaikutustilanteiden ongelmiin, mistä ne sitten johtuvatkin...on siellä joskus harvoin isäkin mukana..

Tulokset ovat ollet erinomaisia ja lähetekynnys hoitoon on matala, jotta väsyneet äidit/vauvat saisivat avun helposti ilman turhaa sairaalabyrokratiaa.

-tule turma tuonen tietä, pikku reppu selässä, pikku kirves kontissa. Napsauta sillä ohtaan, justiinsa nokan kohtaan-

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...