Jump to content
MAINOS

Kantrimusiikki lisää itsemurhan riskiä


OldOne

Recommended Posts

Alabaman yliopistossa on julkaistu tutkimus, jossa todetaan kantrimusiikin lisäävän itsemurhariskiä. Paikkakunnilla joissa radio soittaa enemmän kantria, ovat korkeammat itsemurhatilastot, tutkija Jim Gundlach toteaa uutispalvelu Reuters:in haastattelussa.

"It was really kind of an accidental research project," Gundlach, a sociologist, said. "We used all the standard predictors of suicide like marriage and I sorted the data so that cities with higher-than-expected rates would be at the top. There at the top was Nashville, Tennessee."
Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Tämä pistää miettimään, että selittyisivätkö suomalaisten korkeat itsemurhaluvut musiikkimaulla. Itsemurhat ovat nyt vähenemään päin. Suomi-iskelmäsukupolvi vähenee ja kissfm-sukupolvi kasvaa.  ;)

Link to comment
Share on other sites

Mä en ihmettele miksi kantrimusa lisää itsemurjariskiä!!!!

ok. Saako tähän vielä selityksen vai arvailemmeko vain?  ;)

Jos et pidä siitä, että muut kävelevät ylitsesi, nouse ylös lattialta.

Non sunt multiplicanda entia praeter necessitatem.

Link to comment
Share on other sites

Toki saat selityksen ja vieläpä yksinkertaisen: kantrimusa on niin kuvottavaa kuunneltavaa että siksi:) Onneks kanavan saa vaihdettua:)

Link to comment
Share on other sites

No ei mulla ainaskaan masenna tai melankolia iske tai itsarikäyrä nouse, kun kuuntelen Shania  Twainia. No kirjoinkohan ton nimen ihan oikein ?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...