Jump to content
MAINOS

sairaanhoitajan ammatillinen yhteistyö


Vieras: saripi73

Recommended Posts

Vieras: saripi73

Kertokaa te sairaaloissa työskentelevät , että millälailla olette tekemisisssä laitosapulaisten, keittiöapulaisten ja sairaalapastorin kanssa? Jotain käytännäö esimerkkejä ko.ammattien kanssa tehtävästä yhteistyöstä.Olen alan opiskelija ja tarvitsisin tietoja opintoihin liittyen yhteistyöstä ko.ammattien kanssa.Olisin tosi kiitollinen jos joku viitsisi kertoa vähän tarkemmin! huh.gif

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Kuhunkin noista mainituista "tarpeen mukaan", sairaala-apulaisiin kuitenkin, tavalla tai toisella, lähes päivittäin, koska heitä näkee os:lla eniten.

Keittiölle ei tule oltua yhteydessä juurikaan muuten kuin pot. ruokavalioon liittyvissä ilmoitusasioissa.

Sairaalapastori vierailee os:lla n. 1 x vko ja pääsääntöisesti yhteydenpito jää tervehtimisen asteelle. Välillä varaillaan/muutellaan pot. aikaa.

Esittämäsi kysymys oli varsin suppea ja sen vuoksi ei tämän enempää irronut.

My brain is stuck from shooting glue

I'm not sorry for the things I do

 

Carbona not glue

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

laitoshuoltaja kuuluu tiiviisti osaksi tiimiämme ensiavussa ilman heitä homma ei pyörisi eli ihan jatkuvasti teemme yhteistyötä. Keittiöapulaisia ei meillä erikseen ole vaan kaikki sh:sta laitoshuoltajiin toimii tarvittaessa "keittiöapulaisena". Sairaalapastoriin olen törmännyt harvoin... on vetänyt debriefingiaä henkilökunnalle, lapsen kuolema tapauksissa soitettu paikalle vanhempien tueksi ja joskus joku halusi siunauksen ea:ssa. Että semmosia.

- Joka pierua pidättää, sillä on jotain vilppiä mielessä -

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Vieras: saripi73

Juuri oikein konkreettisia vastauksia kaipailen esim.sairaalapastorista millaisissa tapauksissa olette yhteydessä,potilasko halunnut vai katsotteko itse tarviiko vai onko se vakiona jossain tapauksissa että aina otetaan yhteyttä.Onko keittiöhenkilökunnan kanssa yhteistyö sitä että soitellaan ja tilaillaan ruokia?Entä sairaala-apulainen,pyydättekö paikalle missä tilanteissa vai onko sielä paikalla "aina" ja siinä sivussa auttelee perusjutuissa vai mitä? Toivottavasti ei kuulosta kauhean tyhmältä,varmaan teille itsestäänselvyyksiä,mutta itsellä ei ole vielä harjoittelua takana niin sillä ei ole vielä tietoa.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...