Jump to content
MAINOS

Vastaus "Unionin" perustajille


Guest Trio Niskalaukaus

Recommended Posts

Guest Trio Niskalaukaus

Olen lähettänyt e-mailia niille ihmisille, jotka olivat kiinnostuneet uuden ry:n perustamisesta hoitajille. Asiaa ei ole siis unohdettu, mutta näyttää(kö) siltä, että asia jää vielä hautumaan? Tämä siis tiedoksi myös niille, jotka eivät tähän "aktiivivaiheeseen" halunneet ilmoittautua. -> Kun asiasta lupasin tällä foorumilla tiedotella.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS
Guest hoitopoika

Toisaaltaan pahin kiukku on myöskin purkautunut... mutta ehkä aika ei ole kypsää , eikä yhtenäisyyskään samanlaista kuin esim. poliiseilla uuden liiton, yh perustamiselle. Mutta ehkä hoitajat unioni on siitä huolimatta hyvä idea mutta aika näyttää.... Oheis materjaali ainakin ehtaa tavaraa......:-)

Link to comment
Share on other sites

Totta on että pahin kiukku on purkautunut, mutta jäljelle on kyllä jäänyt sen verran pessimismiä ja frustraatiota että nykyisenkaltaiseen Tehyyn takaisinliittyminen ei ole minulla ajankohtaista näillä näkymin pitkään aikaan.

Mitäpä muita vaikuttamisen keinoja sitten olisi? Unionin perustaminen oli hieno idea, mutta aika ja asenteet eivät ole ainakaan vielä kypsiä sille. Hieman kateellisena kyllä seurailen sivusta poliisien yhtenäisyyttä ja uuden liiton perustamista.

Ainahan on tietysti suoran vaikuttamisen keinot; eli kontaktit päättäjiin, julkisuuteen yms. mutta sekin on melko rajallista vaikuttamista.

Yksi joka hajottaa kenttää ja aiheuttaa tietynlaista eripuraa on hoitajien kuuluminen useaan eri liittoon. Jos terveydenhoitajat, SuPer ja Tehy loisivat uuden organisaation uusilla toimihenkilöillä niin siinä saattaisi olla yksi avain hoitajien yhtenäisempään toimintaan ja vaikutusmahdollisuuksiin. Ideaalitilannehan olisi että myös lääkärit kuuluisivat meidän kanssa saman katon alle, mutta se ei ikävä kyllä tunnu tänä päivänä kovinkaan realistiselta vaihtoehdolta.

Toivoa vaan sopii ettei viime syksyn tapaiset episodit turhauta ja lamaannuta hoitajakaartia aivan totaalisesti. Sillä asioidemme eteenpäinviejiä tarvitaan; kuului sitten liittoon tai ei.

Link to comment
Share on other sites

Nyt olisi ollut hyvä tilaisuus iskeä uudella liitolla.

Etulinjan mies

Kanyloi varjoaan nopeammin.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Guest oh-munA

Suomen poliisien unioni= SPU

Suomen hoitajien unioni = SHU

Suomen taksikuskien unioni = STU

Suomen pappien unioni =SPU

Suomen talonmiesten unioni=STU

Suomen helikopterilentäjien unioni= SHU

Suomen laivurien unioni = SLU

Suomen rekkakuskien unioni= SRU

Suomen kännykkämyyjien unioni=SKMU

Suomen oopperalaulajien unioni=SOLU ?

Suomen portsareiden unioni = SPU

Unionismia tulee levittää ilman kattojärjestöjä(sttk,akava,sak).

Suomen UNIO-nistit YHTYKÄÄ !

Link to comment
Share on other sites

Union on myös Makedonialainen olutmerkki.Kosovossa oikein suosittu.Eli kylla nimen pitaisi meille hoitajille kelvata.

No comments

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...