Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

sairhoi2011

professional connections

Recommended Posts

sairhoi2011

Onko kellään kokemusta profcon kautta englantiin menosta? Onko luotettava firma ja kuinka he hoitavat asiat? Hoitavatko myös asunnon työntekjöille? Olisin kiinnostunut sh hommista englannissa, ja haluaisin siksi kuulla kokemuksia ko.firmasta ja muutenkin työskentelykokemuksista

Share this post


Link to post
Share on other sites
Saya

Täällä päin olisi myös kiinnostusta Englantiin lähdöstä. Rekisteröidyin Professional Connentionsin nettisivuilla, koska ajattelin, että saisin rekisteröityneenä tietää enemmän noista paikoista (en saanut). Jätin tarkoituksella ruksimatta kaikki kohdat, joissa pyydetään yhteydenottoa, mutta silti jo seuraavana päivänä tuli sieltä puhelu, joten ainakin ilmeisen tehokkaita nuo ovat! Tosi ystävällinen ja luottavainen olo tuli puhelun perusteella, kun niin tarkkaan jaksoivat kertoa kaikista, mitä kyselin. Päädyimme kuitenkin kumpikin puhelun päätteeksi siihen tulokseen, että annetaan noiden saikkarin papereiden vanheta hieman kauemmin kuin silloisen vajaan kuukauden ennen kuin lähden ulkomaille... Jos jollain olisi kokemuksia vähän enemmän kuin yhden puhelun verran, olisi kiinnostavaa kuulla!

Share this post


Link to post
Share on other sites
krissy

Mä menin Brittihin ProfCon kautta 2002. Hyvin preppasivat ja auttoivat paperihommissa ym, asunnonkin hankkivat hoitsuasuntolasta mutta perille päästyä sain kuulla että työpaikkani ei ollut se mikä mulle luvattiin (luvattiin teho tai ppkl, oli laitettu pitkäaikaisosastolle). Sain sen kyllä "tapeltua" kuntoon mutta pikkasen kakan maku jäi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...