Jump to content
MAINOS

Seuturekry


Papunen

Recommended Posts

Onko kellään kokemusta seuturekrystä? www.seuturekry.fi

Toimipaikat Hämeenlinnassa, Lammilla, Forssassa ja Lahdessa. Välittävät sijaisuuksia Forssan ja Hämeenlinnan kaupungille ja Etevalle.

Itse mietin tuota etevan puolta päijät-hämäläisenä, onko lyhyitä keikkoja paljon ja saako niitä kuinka helposti? Onko lyhyet keikat päivän-parin keikkoja pääasiassa?

Millaisia kokemuksia teillä on seuturekrystä?

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Meikäläisellä on kokemusta Seuturekrystä Forssan päästä. Useimmiten keikat on juurikin yhden tai kahden päivän mittaisia, tosin itse olin koko viime kesän rekryn kautta tk-vuodeosastolla.

Sinänsä seuturekryn idea on kiva, kun tekstiviestillä tulevista keikkatarjouksista saa valita juuri ne itselleen sopivat. Jos et halua ottaa keikkaa, ei tarvitse tehdä mitään eikä kukaan kysele, että miksi et ottanut paikkaa.

Kokemukset suturekrystä ovat kyllä pääosin varsin myönteiset.

Hymyilemiseen tarvitaan 26 lihasta mutta murjotukseen 62. Mitäpä suotta itseään vaivaamaan!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Millaisia kokemuksia palkanmaksusta. Toimiiko ja tuleeko ajallaan?

Itselle on vasta pari palkkaa täältä tullut, mutta ajallaan ovat tulleet. Toinen samassa taloudessa asuva henkilö työskennellyt enemmänkin seuturekryn kautta eikä hänelläkään ole minkäänlaisia ongelmia ollut.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Heippa!

Hämminkiä oli itsellä alussa, mutta nyt on kaikki hyvin,Jos keikkaa tekee, niin itse pitää pitää huoli ettei 7 päivän työputket ylity, ja ilmoittaa myös seuraavaan paikkaan.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Positiiviset kokemukset löytyy täältä seuturekryltä, ovat todella mukavia ja selvittävät jos jokin jäänyt hampaankoloon. Helppo asioida heidän kanssaan. Välittävät muutaman päivän keikkoja enimmikseen, pidemmät näkyvät rekryn sivuilla. Myös kesätöitä heidän kauttaan. Palkka tullut aina ajallaan ja oikein, kunhan itse huolehtii niiden merkkaamisen! :)

Link to comment
Share on other sites

Osaisko joku kertoa, että mitä Seuturekry maksaa kuukausipalkkaa lähihoitajalle? Lähinnä Päijät - Hämeen alueella, jos sillä jotain merkitystä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Guest yksi-sh

Miten Pirkanmaalla toimii Seturekry? Saako helposti keikka? Miten uuteen paikkaan mentäessä perehdytys toimii?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Guest Halinalle

Palkat tulevat miten sattuu. Peruspalkka tulee ajoissa, mutta lisät maksetaan työntekijästä riippumattomista syistä miten sattuun. Työntekijän etua he eivät aja, heille on ihan sama miten palkkasi saat.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...
Guest tirppana

Sama kokemus kuin Halinallella. Valitettavasti valtaa alaa kaiken aikaa, vaikka edellisissäkin paikoissa isoja ongelmia.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Valitettavasti sama kokemus myös kuin edellisillä. Kun riittävästi vaatii palkkaansa ja ottaa liiton mukaan, alkaa savustus.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Lisät maksetaan parissa erässä  mikä on mun mielestä aivan hanurista. Yhtään et osaa arvioida paljonko milloinkin tulee..joskus voi katketa just esim la-su välistä jolloin su palkka siirtyy seuraavaan erään. Näin kävi esim juhannusyövuoroista kun tein kolme yötä sisälsi 2 pyhää. No ei ollut lisät mitkäön huimat kun katkesi kesken pyhien. Myöskään kertyneitä lomia ei näy missään vaikka olen puoli vuotta tehnyt yhtäjaksoisesti samassa paikassa.  Kysyttäessä olen saanut kahdenlaista vastausta..ei kerry ja toinen sanoo että kertyy normaalisti..😣nämä vastaukset siis seuturekrystä..

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Suuri ongelma palkan maksussa. Ylityöt jää usein maksamatta ja palkkanauha on epäselvä. Jos teet yksittäisiä keikkoja, silloin kaikki on hyvin. Jos teet päätyönä, ongelmat alkaa. Joudun tasan kaksi kertaa kuukaudessa kysellä palkkani perään.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...