Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

astraalihoitaja

psykogeriatria

Recommended Posts

astraalihoitaja

Yksityisellä palveluntuottajalla olen töissä ja kaipaisin nyt kovasti psykogeriatrista osaamista.

Näitä tapauksia kun tuppaa jo osastollani olemaan useampia. Varsinkin skitsofreenikot tuottavat päänvaivaa. Mietin tässä kun

iäkkäällä skitsofreenikolla on selkeästi harhat lisääntyneet ja muutenkin kaikenlainen asiaton käytös suhteessa potilastovereihin ja hoitajiin. lääketarkistusta ei tehty aikoihin. Mitä nyt terkkarin lääkäri konsultoi psykiatria ja sitten ne aloitti uuden lääkkeen...ei tunnu auttavan kyllä. Mutta eikö ihan oikeesti tämmöstä kaveria voida ottaa johonkin lääketsekkaukseen, kun ei sillä itselläänkään ihan aina ole kovin hyvä olo sen näkee kyllä ja kuulee. Osaston henkilökunnalla ei ole alan koulutusta allekirjoittanut mukaan lukien.

Jos jotain näkemystä saisi niin voisi löytää sen oikean narun josta nykäistä.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
psyhoi

Toi lääketarkistus olisi aika tärkeä juttu. Saisiko tuota kyseistä potilasta paikallisen mielisairaalan psykogeriatriselle osastolle tutkimusjaksolle? Sieltä saisi tietoa tälläisen potilaan hoidosta yleensä.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
astraalihoitaja

Ihan tasan minäkin ajattelisin näin. Kiitos vahvistuksesta. Yritän uudemman kerran saada tuon lähetteen hälle aikaiseksi.Käsittääkseni ei ole ihan yksinkertainen juttu tehdä näitä lääkemuutoksia psykiatrian puolella. Ihan kuten somaattisellakaan puolella. Itse kaipaisin kyllä työtiimiimme ihan alan ihmistä kun kerran talon politiikka on ottaa näitä psyk.potilaita meille. Ei tämä tapaus eikä diagnoosikaan ole ainoo. Ja sit tämä lääkäritilanne meillä sellainen että siitä ei ota selvää erkkikään, joskus tuntuu että vaikka mitä apua yrittää saada niin nappi huuleen vaan ja katotaan jos tokenisi.Yritä tässä ajaa potilaan etua....meni vähän vuodatuksen puolelle.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×