Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Sistah

Mikä se ravitsemusmateriaali on, johon...

Recommended Posts

Sistah

Olen jossain kansanterveyspäivässä ja koulullakin hypistellyt sellaista (etenkin perheiden) ravitsemusohjauksen apuvälineeksi soveltuvaa materiaalia, johon kuului laadukas kova pelilauta-tyyppinen alusta, jonka toisella puolella oli.... ehkä ruokaympyrä tai vuorokausiympyrä? ja toisella puolella "voimavaratankki", ja pakettiin kuului samoin laadukkaan oloisia pieniä ruoka-ainekortteja valokuvineen.

Olen tässä elellyt käsityksessä, että se kuului Neuvokas perhe -materiaaleihin, mutta nyt kun selailen nettiä niin en tätä 'pelilautaa' löydä Neuvokkaasta perheestä. Mihinkäs materiaaleihin se sitten kuuluisi? Kuka tunnistaa?

Olen vähän sillä mielellä nimittäin, että tämä olisi mainio apuväline kehitysvammaisten ravitsemusneuvontaan tämänhetkisessä työssäni.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sistah

No niin! Heti löytyi! Kiitos Julma!

Share this post


Link to post
Share on other sites
kuukkeli

Kuulostaa hienolta,saman moista voisi kohottaa seksuaalineuvonnan asiakkaille,sekä mielenterveyden keskusliiton sivuiltakin se löytyi.Taitaa kyseessä olla perheiden eri varallisuus,jotta kaikilla ei ole varaa ostaa tuollaista peliä kotiinsa.

Share this post


Link to post
Share on other sites
PublicHealthNurse

Tasan yhdessä neuvolassa ollut tuo matsku missä olen harjotellut/työskennellyt ja sielläkään sitä ei osattu käyttää.. :/ Varmasti olisi kyllä kätevä apuväline työssä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...