Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Reportteri

YLE: Vauvan kanssa voi harrastaa liikaa

Recommended Posts

Reportteri

Isoilla paikkakunnilla muun muassa perheneuvolat ovat huomanneet, että vauvaharrastusten valikoima voi ahdistaa vanhempia. Osa perheistä rohmuaa jo alle yksivuotiaalle tukuttain harrastuksia - lääkärin mielestä liiallisuuksiin asti.

Lue koko juttu

Share this post


Link to post
Share on other sites
HoitajaTitta

Uskon ja allekirjoitan tämän. Omakohtaista kokemusta on. Ensin mentiin musajumppaan, toukkapiiriin ja sitten olisi alkanut vauva-uinti, äidin ja lapsen voimistelu, lisäksi tapaamiset muiden äitien ja vauvojen kanssa. Ihania asioita kaikki, yksittäin, ja ehdottomasti niitä saa olla tarjolla ja kiitollinen olen. Oma pienoinen kuitenkin nauttii eniten siitä, että on rakas iskä ja äiskä lähellä, tuttuja rutiineja, musiikkileikkejä ja luonnon ihmeitä, mitä koskea ja haistella, joskus vähän maistella. Joten: uiminen silloin tällöin, että vesi pysyy turvallisena elementtinä- ja musiikkia joka päivä, vierailut ja kyläilyt saavat riittää. Arki on ihmeellistä ja kehittyminen vie energiaa. Tämä äitee sanoo Ei kiitos kaikelle "ylimääräiselle".

Share this post


Link to post
Share on other sites
{BS}

Vauvaikäinenhän ei tarvitse mitään "harrastusta" vaan ne on vanhempia (yleensä äitiä varten). Mutta osa vanhemmista taasen kuvittelee asian toisin päin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ketorin

Meillä käydään kerran viikossa vauvauinnissa, ihan vain siksi, että uimataito on lapsella oltava. Muutoin elämä on ihan "normaalia" ts. muita ylimääräistä meillä ei lapsen tarvitse harrastaa. Ja sen 20min mitä viikossa menee uidessa, sen näyttää tekevän nauttien.

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...