Jump to content
MAINOS

YLE: Vauvan kanssa voi harrastaa liikaa


Reportteri

Recommended Posts

Isoilla paikkakunnilla muun muassa perheneuvolat ovat huomanneet, että vauvaharrastusten valikoima voi ahdistaa vanhempia. Osa perheistä rohmuaa jo alle yksivuotiaalle tukuttain harrastuksia - lääkärin mielestä liiallisuuksiin asti.

Lue koko juttu

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Uskon ja allekirjoitan tämän. Omakohtaista kokemusta on. Ensin mentiin musajumppaan, toukkapiiriin ja sitten olisi alkanut vauva-uinti, äidin ja lapsen voimistelu, lisäksi tapaamiset muiden äitien ja vauvojen kanssa. Ihania asioita kaikki, yksittäin, ja ehdottomasti niitä saa olla tarjolla ja kiitollinen olen. Oma pienoinen kuitenkin nauttii eniten siitä, että on rakas iskä ja äiskä lähellä, tuttuja rutiineja, musiikkileikkejä ja luonnon ihmeitä, mitä koskea ja haistella, joskus vähän maistella. Joten: uiminen silloin tällöin, että vesi pysyy turvallisena elementtinä- ja musiikkia joka päivä, vierailut ja kyläilyt saavat riittää. Arki on ihmeellistä ja kehittyminen vie energiaa. Tämä äitee sanoo Ei kiitos kaikelle "ylimääräiselle".

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Vauvaikäinenhän ei tarvitse mitään "harrastusta" vaan ne on vanhempia (yleensä äitiä varten). Mutta osa vanhemmista taasen kuvittelee asian toisin päin.

"If you ain't part of a solution, you are solid or gas."

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Meillä käydään kerran viikossa vauvauinnissa, ihan vain siksi, että uimataito on lapsella oltava. Muutoin elämä on ihan "normaalia" ts. muita ylimääräistä meillä ei lapsen tarvitse harrastaa. Ja sen 20min mitä viikossa menee uidessa, sen näyttää tekevän nauttien.

Jos et pidä siitä, että muut kävelevät ylitsesi, nouse ylös lattialta.

Non sunt multiplicanda entia praeter necessitatem.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...