Jump to content
MAINOS

Tehy: Reseptioikeuden pitää tuoda hoitajien palkkaan satasia


Reportteri

Recommended Posts

Terveysalan ammatijärjestön Tehyn edunvalvontayksikön johtaja Jukka Maarianvaara arvioi, että työnkuvan laajennuksen pitäisi tuoda useamman sadan euron palkanlisän hoitajien palkkaan. - Olemme puhuneet tällaisesta 300-500 eurosta. Toki silläkin on merkitystä, paljonko sitä käytännössä tekee, mutta myös käytettävyydestä tulee maksaa. Kyllä siinä puhutaan noin paristakymmenenestä prosentista lisää peruspalkkaan, sanoo Maarianvaara. http://yle.fi/uutiset/terveys_ja_hyvinvointi/2010/08/tehy_reseptioikeuden_pitaa_tuoda_hoitajien_palkkaan_satasia_1919929.html

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Kyllä, tässä asiassa ei saa jättää neuvottelua paikallistasolle! Kyseessä on niin iso asia, että ratkaisut pitää tehdä keskustason neuvotteluissa. Jo pelkästään "Marevan-hoitajien" lisäpalkkioissa (ja niiden puutteessa) on ihan liikaa eroja, kun on neuvoteltu paikallistasolla. Ikävä kyllä jotkut meistä tekevät ihan mitä vaan vaikka ilmaiseksi. Sitä riskiä ei tässä pidä ottaa. Kun joku alkaa tekemään hommaa ilmaiseksi, siitä tulee ajan mittaan vakiintunut käytäntö, jolloin sen korjaaminen myöhemmin on äärimmäisen vaikeaa.

Ja tuli palkanlisää sitten minkä verran tahansa, neuvoisin kyllä kaikkia miettimään hyvin tarkkaan, onko järkeä lähteä ylipäätään tällaiseen hommaan mukaan. Ja jos lähtee, niin koulutuksen pitää ilman muuta olla K-päiviä ja koulutusmaksut myös työnantajan piikkiin. Työntekijälle ei saisi tulla tuon tiimoilta minkäänlaisia menetyksiä.

Eli keskustoimisto, hihat ylös ja töihin! Sanoo tämä luottamusmies.

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...