Jump to content
MAINOS

Sikainfluenssapandemia on ohi


Reportteri

Recommended Posts

MAINOS

Varmaan lehdissä ja keskustelupalstoilla on viimeistään huomenna siitä, että kaikki "hysteria" oli turhaa. Mutta on aika hankala sanoa, että johtuiko hyvä selviäminen epidemiasta ihan luontaisista syistä vai rokotuksista. Jos ei oltaisi rokotettu niin seuraukset olisivat voineet olla suuria.

"If you ain't part of a solution, you are solid or gas."

Link to comment
Share on other sites

mulle rokotus vaan heti,en oo sikapiikin jälkeen ollu flunssassa

"to ride,shoot straight and speak the truth"

Link to comment
Share on other sites

Näin jälkeenpäin on hyvä kyllä mediankin puolelta huudella, miten hysteerisiä sitä oltiinkaan...

Itsehän en piikkiä ottanut enkä ota, vaikka teekoossa (lääkekeskuksessa) töissä olenkin viimeiset 8 kk ollut. En halua mitään vähän tutkittua rokotetta itseeni vaan mieluummin otan vastustuskyvyn luonnollista kautta. <_<

Link to comment
Share on other sites

Tämä nyt oli alusta asti selvää, että median lietsomasta hysteriasta oli kyse. Rokotusta en ottanut, lapsen vein "piikille" rauhoitellakseni häntä, kun tuli koulusta kotiin ja pelkäsi kuolevansa, kun koulussa oli puhuttu tappavasta taudista. Ja en tiedä oliko sairastelu juuri tuon rokotuksen syytä, mutta meillä rokotettu lapsi sairasti pari nuhakuumetta keväällä ja me muut rokottamattomat perheenjäsenet ei mitään.

Link to comment
Share on other sites

Nyt voi rauhassa odotella uutta epidemiaa, mikä ja missä lieneekin? Tai vaikka astroidia, joku hässäkkä tulee kuitenkin...

-tule turma tuonen tietä, pikku reppu selässä, pikku kirves kontissa. Napsauta sillä ohtaan, justiinsa nokan kohtaan-

Link to comment
Share on other sites

Hysteriasta oli ainakin se etu, että lomautussuunnitelmista luovuttiin viime vuoden lopussa. Kaikki kunnan terveydenhuollon työntekijät olisi vuorotellen laitettu ainakin kahden viikon pakkolomalle. Kun näytti siltä, että pandemia tulee, vihellettiinkin peli poikki.

Meidän liitto neuvottelee teidänkin liittojen palkat!

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...