Jump to content
MAINOS

Osastonsihteeri


aqualife

Recommended Posts

Heippa, nopeaa vastausta kaipailisin seuraaviin asioihin!

Kun osastonsihteeri työskentelee vastaanottopalveluissa, mitä tämä työ käytännössä sisältää? Google ei vastausta tiennyt. Työpaikkailmoituksessa ei lukenut muuta kuin osastonsihteeri vastaanottopalveluun, tarkempia tietoja en saa kun yhteyshenkilö lähti töistä jo aikaisemmin.

Mikä on osastonsihteerin palkka tänä päivänä? Kvtes-kirjasta ei selkeää apua ollut.

Vastauksista kiittäen

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
MAINOS

Osastonsihteerinä toimivat lähihoitajat ovat tietämissäni tapauksissa saaneet lähihoitajan palkkaa. Osastonsihteeri vastaanottotyössä ainakin tk:ssa kirjoittelee lääkäreiden saneluita, tekee asiakkaille laskuja, varaa aikoja, ohjaa puheluita, yms mitä nyt sihteerin hommiin kuuluu. Kyseisessä toimessa työskentely keskittynee pääosin paperihommiin ja asiakaspalveluun. Tietty on varmasti erilaista olla vaikka yksityisen plastiikkakirurgin vastaanotossa, kuin tk:ssa.

Link to comment
Share on other sites

Osastonsihteerinä toimivat lähihoitajat ovat tietämissäni tapauksissa saaneet lähihoitajan palkkaa.

Paitsi minä, saan koulutuksestani huolimatta ihan os.siht.palkkaa. Työnantaja: Hgin Kaupunki/KauSa

carpe diem

Link to comment
Share on other sites

Noh, mites kun on merkkis vanhalta sihteerilinjalta ja sen päälle lh... ::) Palkkaus ei montaakaa kymppiä meidän talos eroa perushoitajan palkoista. Kyllä - meillä on perushoitaja-nimike, vaikka olsit kuinka lähihoitaja. :P

Link to comment
Share on other sites

Noh, mites kun on merkkis vanhalta sihteerilinjalta ja sen päälle lh... ::) Palkkaus ei montaakaa kymppiä meidän talos eroa perushoitajan palkoista.

KauSa:ssa se ero on peruspalkassa 101€/kk, lähärin hyväksi.

carpe diem

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Itsellä kokemusta vain harjoittelusta tk:n vastaanotossa. Mun tehtäviin kuulu ajanvaraus (puhelimessa ja "luukulla" asiakkaan kanssa naamakkain. Potilaskansioita vietiin aina aamusin lääkäreiden huoneisiin ja kerättiin eilisen kansiot pois. Ne sitten laitettiin omalle paikalleen arkistohuoneessa.

Enkö mä muuta oikeesti tehny :blink: Noh, noita ainakin... Viimeisen vuoden tein toimistosihteerin töitä purkaen lääkäreiden saneluita.

Kaikille asioille voi tehdä jotain.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Olen nyt itse ainakin tullut huomaamaan, että os.siht. palkka on pienempi, kuin tavallisen LHn samassa talossa. Mikä on kyllä aika pyllyä.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...