Jump to content
MAINOS

Opamox ja vieroitusoireet?


Viola

Recommended Posts

Alkuannostus vanhemmalla miehellä oli 15 mg x 7, syönyt tietääkseni tuolla annostuksella ainakin pari vuotta. Kevään aikana annosta tiputettu vähitellen, nyt menee 3 tbl. Selvästi on pirteämpi ja toimintakyky parantunut, mutta ajoittain vaikuttanut "krapulaiselta" ja pitelee päätään, päänsärkyä? Kyseessä on puhumaton dementikko ja kivun ilmaiseminen vaikeaa. Samaan aikaan muitakin lääkkeitä vähennetty, mm Serenaset tiputettu pois. Tuota ajoittaista huonovointisuutta ollaan pähkäilty ja mahdolliset vieroitusoireetkin tuli mieleen. Löytyykö kokemuksia?

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

MAINOS

Voisiko kokeilla ihan grammasta paratabsia tms. tuohon pään pitelyyn?

Veripalvelu kaipaa kipeästi hengenpelastajia!

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Ollaankin kokeiltu, samoin paratabs ja burana coctailia. Helpottaa ilmeisesti jonkin verran, mutta tuo syy pääkipuun on mietityttänyt.

Samahan tässä on, kuin muidenkin vieroitusoireiden kohdalla. Eli aivot on tottunut tiettyyn välittäjäaineiden suhteiden muutoksiin lääkkeen (tms) käytön aloituksen jälkeen ja kun aineen vaikutus vähenee tai poistuu, niin aivot joutuvat muokkaamaan taas kemiansa uudelleen. Esimerkiksi opioidien vieroitusoireisiin kuuluvat voimakkaat nivelkivut, vaikka nivelissä ei olisikaan mitään vialla. Signaalit tulkitaan väärin.

"If you ain't part of a solution, you are solid or gas."

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

Päänsärky on ihan yleinen vieroitusoire neuroleptilääkityksen lopettamisen jälkeen. Opamoxin annoslaskusta se ei varmaan johdu. Eli komppaan edellistä.

Fear Campaign

Suora linkki kommenttiin
Jaa toisille sivustoille

  • 6 kuukautta myöhemmin...
MAINOS

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

×
×
  • Luo uusi...