Jump to content
MAINOS

Saarijärveläinen lääkäri Tapani Kiminkinen väläyttelee uuden lääkäriliiton perustamista


Reportteri

Recommended Posts

Saarijärveläinen julkkislääkäri Tapani Kiminkinen on tyytymätön Lääkäriliiton linjaan. Keski-Suomen lääkärit ovat tehneet kirjelmän, jossa esitetään pakollista lääkäriharjoittelua terveyskeskuksissa. Lääkäriliito vastustaa ideaa ja on valittanut EU:hun. Tästä Kiminkinen on käärmeissään Lääkäriliitolle ja väläytti jopa uuden liiton perustamista. Asiasta kertoo Iltalehti: http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010061111844357_uu.shtml

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Kiminkisen lääkäriliitto varmaan ajaa myös "kansantajuisten" puheiden ja saneluiden yleistymistä... Eilen koitin katsella hetken aikaa Tapsaa telkkarista mutta kestin ehkä kaksi minuuttia, Tapsa siellä tutki turvonnutta polvea kaupan parkkipaikalla. Voi jeesus kristus, varjele meitä Kiminkiseltä.

Kiminkisen lääkäriliitto voisi olla nimeltään vaikka "Lääkärit ilman soveliaisuuden rajoja"

"Olkaapa hetki paikallanne, kun otetaan sydänfilmiä."

"Jaa KUHANSILMIÄ?!"

Link to comment
Share on other sites

http://www.vantaanlauri.fi/arkisto/2007/2007-08-02/ajankohtaista/Pitkaa_ikaa_maalaislaakarin_resepteilla

Pääkaupunkiseudulla Kiminkinen pyörähti asumassa vain ne pakolliset kuusi vuotta, jotka lääkäriopinnot veivät. Pääsykokeisiin tullessaan hän matkusti toista kertaa elämässään Helsinkiin.

— Aluksi katselin silmät pyöreinä joitakin opiskelutovereitani, hienojen lääkäri- ja professorisukujen vesoja. Parin vuoden päästä minusta alkoi tuntua, että pöljiä ovat. Elämänläheisyys oli joskus outoa hienostokodeissa tai pappilan peräkamareissa kasvaneille. Oman kurssin juppihenki tuntui niin loukkaavalta, etten ole käynyt edes kurssikokouksissa.

Mitähän kurssikaverit mahtoi silloin tai nykyään tuumata Kiminkisestä.

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...