Jump to content
MAINOS

lisien maksu


nalle22

Recommended Posts

joko mä oon tyhmä tai toi kvtes on vaikeasti ymmärrettävä (eli siis jälkimmäinen), mutta en löydä sieltä vastausta millään.

elikkä, nyt kun on tää tehyn ylityö- ja vuoronvaihtokielto, niin meillä tehdään aiemman 6 vkon sijasta nyt 3vkon listoja...että eikös silloin lisätkin pitäis maksaa sen mukaan? kun työnantaja sanoi että lisien maksua ei muuteta mitenkään, vaan ne maksetaan niinkuin olisi 6vkon listat...aika epäreilua sinänsä, koska nyt noita 3vkon listoja saa aina odottaa ihan siihen viimeiseen, mikä tietty on ihan laillista.

voihan tietty olla että työnantaja saa silti maksaa lisät milloin haluaa, eli sen vanhan kaavan mukaan, mutta ei se reilua ole..

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Jos listat on yksittäislistoja, niin kyllä silloin palkanmaksukin pitäis tulla silloin kun listan maksupäivä on, eli 3 vk:n listoissa 1/2 maksupäivänä ensimmäisen listan kohdalla. Ja ylitöitä päinvastoin kun mitä Lyrica sanoi, pitäis tarkastella nimenomaan 3 viikon jaksoissa, vaikka olis 6 vkon listat, näin Tehy musta ainakin ohjeisti. Mutta ei missään nimessä tarkastella 6 viikon jaksoissa ylitöitä jos lista on 3 vk! Tarkastan huomenna töissä, kun pääsen intraan..

Toivo on puoli elämää, välinpitämättömyys on puoli kuolemaa.

-Kahlil Gibran

Link to comment
Share on other sites

MAINOS

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...