Jump to content
 

Arkistoitu

Tämä aihe on arkistoitu, siihen ei voi enää vastata.

nalle22

lisien maksu

Recommended Posts

nalle22

joko mä oon tyhmä tai toi kvtes on vaikeasti ymmärrettävä (eli siis jälkimmäinen), mutta en löydä sieltä vastausta millään.

elikkä, nyt kun on tää tehyn ylityö- ja vuoronvaihtokielto, niin meillä tehdään aiemman 6 vkon sijasta nyt 3vkon listoja...että eikös silloin lisätkin pitäis maksaa sen mukaan? kun työnantaja sanoi että lisien maksua ei muuteta mitenkään, vaan ne maksetaan niinkuin olisi 6vkon listat...aika epäreilua sinänsä, koska nyt noita 3vkon listoja saa aina odottaa ihan siihen viimeiseen, mikä tietty on ihan laillista.

voihan tietty olla että työnantaja saa silti maksaa lisät milloin haluaa, eli sen vanhan kaavan mukaan, mutta ei se reilua ole..

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
Piikkis

Jos listat on yksittäislistoja, niin kyllä silloin palkanmaksukin pitäis tulla silloin kun listan maksupäivä on, eli 3 vk:n listoissa 1/2 maksupäivänä ensimmäisen listan kohdalla. Ja ylitöitä päinvastoin kun mitä Lyrica sanoi, pitäis tarkastella nimenomaan 3 viikon jaksoissa, vaikka olis 6 vkon listat, näin Tehy musta ainakin ohjeisti. Mutta ei missään nimessä tarkastella 6 viikon jaksoissa ylitöitä jos lista on 3 vk! Tarkastan huomenna töissä, kun pääsen intraan..

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille
OldOne

Ota yhteyttää luottamusmieheesi.

Jaa tämä kirjoitus


Suora linkki
Jaa toisille sivustoille

×